Haberler

Şanlıurfa'da Uyuşturucu ve Kaçakçılık Operasyonunda 6 Şüpheli Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yapılan uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlarda nargile tütünü, elektronik sigara, kömür ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında 6 şüpheli gözaltına alındı.

Viranşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerince, ilçede asayişin sağlanması huzur ve güven ortamının devamlılığı için başlatılan çalışmalar devam ediyor. Kaçakçılıkla mücadele çerçevesinde bir adrese düzenlenen operasyonda, 2 şüpheli gözaltına alındı. Adreste yapılan aramada, 194 kilo 300 gram nargile tütünü, 76 elektronik sigara,1108 folyo ile 619 kilo kömür ele geçirildi.

Narkotik suçlarla mücadele çerçevesinde yapılan çalışmalar sonucunda ise 4 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan çalışmada bir miktar uyuşturucu ve 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1'i çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, 3'ü ise serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Viranşehir Şanlıurfa Güvenlik Adliye Uyuşturucu Operasyon Kaçakçılık 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title