Haberler

Ordu'nun Fatsa ilçesinde trafik kazası: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Güncelleme:

Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı. Kazada otomobil kontrolden çıkarak fındık bahçesine yuvarlandı. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı ve hayatını kaybeden kişi ise cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Kaza, Fatsa ilçesi Tepeceik Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.K.'nin (27) kullandığı 55 KR 250 plakalı otomobil kontrolden çıkarak fındık bahçesine yuvarlandı. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan Sezgin Elibol (49) hayatını kaybetti, sürücü ise ağır yaralandı. Sürücü, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hayatını kaybeden Sezgin Elibol ise Aybastı ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesi'nde Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından aynı mahalledeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Kazayla ilgili inceleme sürüyor. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Fatsa Ordu 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title