Haberler

Bursa'da Köpeği Ezen Cani Servis Şoförü İşten Kovuldu

Güncelleme:

Bursa'da yolda yatan bir köpeği servis aracıyla ezerek feci şekilde can vermesine sebep olan bir minibüsün görüntüleri sosyal medyada büyük tepki çekti. Hakkında suç duyurusunda bulunulan minibüs sürücüsü, işinden kovuldu.

Bursa'nın Merkez Nilüfer İlçesi Hasanağa TOKİ Konutları önünde 3 gün önce güvenlik kameralarına yansıyan görüntüde bir servis aracı yolda yatan bir sokak köpeğinin üzerinden geçti. Duraksamadan yoluna devam eden sürücüsünün ardından köpek can verdi.

Sosyal medyada yer alan görüntüler hayvanseverlerin tepkisini çekti. Yapılan yüzlerce tepki yorumlarında hayvanseverler, servis şöforü hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi. İsmi açıklanmayan şoförün işten çıkarıldığı öğrenildi.

Bursa'da Köpeği Ezen Cani Servis Şoförü İşten Kovuldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (20)

Adınızı Yazın tuncay bakan:

7 veya 8 günlük bir bayramda trafikte 150 ölü 2235 yarali veren bir milletiz. . Ne avrupasidan bahsediyorsunuz. ? Birde dü$ünün Bulgarlar Romenler ellerini sallaya sallaya Türkiyeye gelcekler. . SINIR yok SINIR polisi kontroller yok. .

31
1
yanıtYanıtla
ağırlaştırılmış ceza:

Allah seni kahretsin

23
1
yanıtYanıtla
antiyobaz:

amerika neden büyük ülke orada saray soytarilari yok kanun var hayvan polisi var hayvan mahkemeleri var bu cezanin karsiligi 5 yil parayada cevrilmiyor

18
2
yanıtYanıtla
kürşat:

abd''de insanlar dahi bundan beter özellikle de göçmen, siyahi ya da Kızılderili isen biraz bigi antisi fazla . . . siz vtn haini

yanıt0
yanıt0
1453:

dilerim Allahtan ettiğini bulursun Amin

18
0
yanıtYanıtla
gidişat:

yanındaki köpek kadar bile duyarlı kimse kalmadıysa suriye olmamıza da az kaldı uyandırayım.

17
0
yanıtYanıtla
Kral Kobra:

Şoför artık kına takabilir.

15
0
yanıtYanıtla
Frankfurtlu:

Bu dingillerle avrupa birliğine girmeye uğraşıyoruz ya helal olsun

12
1
yanıtYanıtla
onur:

ulan millet uyanın bizi kim se almaz

5
1
yanıtYanıtla
tırcı osman:

abi yollara bisiklet hattı gibi köpeklerin yatacağı gezeceği kemik yiyeceği yeşil alanlar şeritler yapılmalı abey, üst ve yaya geçitler yapılmalı, hatta sürücünün önüne çıkıp kaza yaptırırsa araçla yaralıları ilk yardıma yetiştirmek için trafik ve ehliyet eğitimi verilmeli abey

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title