Haberler

Kuşadası'nda Kırmızı Işık İhlali Yapan Otomobil Kazaya Neden Oldu

Güncelleme:

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir otomobilin kırmızı ışık ihlali yapması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada yaralanan C.Ö. ve otomobilde yolcu konumunda bulunan bir kişiye ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye kaldırdı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir otomobilin kırmızı ışık ihlali yapması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza, Süleyman Demirel Bulvarı Sümerbank Kavşağı'nda saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen C.Ö. idaresindeki 09 SU 702 plakalı otomobil, E.E. yönetimindeki 07 LKY 35 plakalı otomobille kavşakta çarpıştı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada yaralanan C.Ö. ve otomobilde yolcu konumunda bulunan bir kişiye ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye kaldırdı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kuşadası Aydın Güvenlik Trafik Kaza 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title