Haberler

Katil Zanlısından Şok İddia

Güncelleme:

Katil zanlısından şok iddia Adana'da bir kişiyi öldürdüğü ileri sürülerek yakalanan zanlı cinayeti kendisinin işlemediğini iddia ederek, "Ölen şahsın karısı fuhuş çetesiyle çalışıyor bana iftira atıyor" diye bağırdı

Adana'da bir kişiyi öldürdüğü ileri sürülerek yakalanan zanlı cinayeti kendisinin işlemediğini belirterek, "Ölen şahsın karısı fuhuş çetesiyle çalışıyor bana iftira atıyor" diye bağırdı.


Edinilen bilgiye göre, olay 26 Ocak günü Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi 70310 Sokaktaki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, bir kargo şirketinde çalışan Gökhan Toksöz paraya ihtiyacı olunca tefecilerden yaklaşık 10 bin lira para aldı. Toksöz söz verdiği zaman parayı ödemeyince tefeciler paraya faiz koyarak yaklaşık 20 bin liraya yükseltti. Toksöz bu parayı bir türlü ödemeyince 26 Ocak günü işe gitmek için evde hazırlık yaparken kapı çaldı. Toksöz'ün eşi Eda Kahraman Toksöz kapıyı açtı. Yüzünü atkı ile sarmış iki kişi Gökhan Toksöz'ü çağırdı. Toksöz gelince bir kişi tabanca ile ateş edip kaçtı. Toksöz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis cinayet sonrası yaptığı araştırmada Eda Kahraman Toksöz, eşini para aldığı Orhan Kemal T. ile Orkun T.'nin öldürdüğü ileri sürdü. Polis bu bilgi doğrultusunda yaptığı araştırmada önce Orkun T.'yi daha sonrada Orhan Kemal T.'yi gözaltına aldı. Orkun T. cinayeti kendisinin işlediğini söyleyince tutuklanırken, Orhan Kemal T. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ancak Toksöz'ün eşi Ede Kahraman Toksöz'ün eşini Orhan Kemal T.'nin öldürdüğünü tekrar etmesi üzerine Orkun T. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Orhan Kemal T. hakkında savcılık tutuksuz yargılanmasına itiraz ederek hakkında arama kararı çıkarttı. Polis bu karar doğrultusunda Orhan Kemal T.'yi bugün Cemalpaşa Mahallesinde boş bir iş yerinde yakaladı. Zanlı adli tıp birimine getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Zanlı işlemlerinin tamamlanması için emniyete götürülürken basın mensuplarının "neden öldürdün" sorusuna, "Ben öldürmedim" diye yanıt verdi. Bir basın mensubunun, "Toksöz'ün eşi sizin para yüzünden öldürdüğünüzü söylüyor" demesi üzerine, "Para için değil, ben öldürmedim ki. Öldüren ortada. Eşi zaten eski fuhuş çetesinin karakteri Eda Kahraman hala da fuhuş çetesine devam ediyor. Kocası da sahtekardır beni dolandırdılar. Ailece beni bir şirkete girdirip beni bu duruma soktular. Hepsi bir çete ben cinayet işlemedim" diye yanıt verdi. Zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Orhan Kemal Seyhan 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title