Haberler

Karda Mahsur Kalan Öğretmenler Kurtarıldı

Malatya’da karne dağıtımı için okullarına giden öğretmenlerin de içinde bulunduğu minibüs karda mahsur kaldı.

Malatya'da karne dağıtımı için okullarına giden öğretmenlerin de içinde bulunduğu minibüs karda mahsur kaldı. Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kurtarılan öğretmenler okullarına gidemeden geri dönmek zorunda kaldı.

Malatya merkezden kırsal kesimde bulunan Porga İlkokuluna gitmek için yola çıkan 5 öğretmenin de içinde bulunduğu köy minibüsü Bürücek Yaylası yolunda yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kaldı. Elektrik arızası için giden elektrik ekibinin de aynı bölgede mahsur kalması ile birlikte durum jandarmaya bildirildi.

Jandarmanın durumu Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne bildirmesi ile bölgeye yakın bulunan iş makineleri yönlendirildi. Tipi ve yoğun kar yağışının bulunduğu bölgeye ulaşan ekipler, mahsur kalan toplam 16 kişiye ulaştı. Araçlar saplandıkları kardan kurtarılırken içerisinde öğretmenlerin de bulunduğu köy minibüsü yolun kapalı olması nedeniyle il merkezine döndü. Elektrik arıza ekibi ise kesintinin olduğu köye bir kepçenin yardımı ile gitti.

Öte yandan, Darende'nin Yenipınar Mahallesi'nde hamile olan ve rahatsızlanan 35 yaşındaki İnsaf Doğan için de zamanla yarışan ekipler hastaya ulaşarak, ambulansla hastaneye sevkini sağladılar.

Pütürge-Doğanyol karayolu arasındaki bağlantıyı sağlayan Uzunhüseyin-Karahüseyin grup yolunda mahsur kalan kamyona da ulaşan Büyükşehir ekipleri şoför ve beraberindekileri sağ salim kurtardılar. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Malatya 3. Sayfa Haberler

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title