Haberler

İstanbul'da Deri Fabrikasında Yangın Çıktı

Güncelleme:

İstanbul Arnavutköy'de bir deri fabrikasının deposunda yangın çıktı. 6 ilçeden gelen itfaiye ekiplerinin, kısa sürede büyüyen yangına müdahalesi 3 saat sürdü.

İstanbul Arnavutköy'de altı katlı deri fabrikasının girişindeki depoda saat 20.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

YANGIN KISA SÜREDE BÜYÜDÜ

Depoda bulunan kimyasal maddelerin tutuşması üzerine yangın kısa sürede büyüdü. Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine Arnavutköy, Başakşehir, Silivri, Çatalca, Avcılar ve Mimar Sinan itfaiye takımları olmak üzere çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

3 SAAT SONRA SÖNDÜRÜLDÜ

Yangın ekiplerin yaklaşık 3 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alındı.Depo kısmında çıkan yangının, çalışanların içeride olduğu sırada başladığı kaydedildi.

Çalışanların zamanında tahliyesiyle herhangi bir can kaybının yaşanmadığı yangında bir itfaiye eri, deponun bodrum kısmına müdahele ettiği sırada itfaiye sepeti ile duvar boşluğuna arasına ayağının sıkışması sonucu hafif şekilde yaralandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Arnavutköy Hadımköy İstanbul 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title