Haberler

İngiltere'de 54 yaşındaki adam, 13 yaşındaki kızı taciz etti, kendisine engel olmaya çalışan kızın 10 yaşındaki erkek kardeşini uçurumdan attı

Güncelleme:

İngiltere'de 54 yaşındaki Anthony Stocks, 13 yaşındaki bir kıza tecavüz etti ve kızın 10 yaşındaki kardeşini 30 metrelik uçurumdan aşağı attı. Olaya tanık olanlar, önce küçük bir nesnenin atıldığını düşündüler ancak çığlık sesi duyunca durumun farkına vardılar. Adamın bu eylemi, 13 yaşındaki kız kardeşine tecavüz etmesini engellemeye çalışan çocuğu susturmak için yaptığı iddia ediliyor. Çocuk, mucizevi bir şekilde hayatta kaldı ancak ciddi yaralar aldı ve Londra'daki bir hastaneye sevk edildi.

İngiltere'de 54 yaşındaki Anthony Stocksisimli adam '13 yaşındaki bir kıza tecavüz etti Kendisine engel olmak isteyen kızın 10 yaşındaki erkek kardeşini, 30 metrelik uçurumdan beton zemine fırlattı.

Çocuk, mucizevi bir şekilde kurtuldu.

Görgü tanıkları, önce uçurumdan bir küçük bir nesnenin fırlatıldığını düşündüklerini, fakat çığlık sesi duyunca bir çocuğun fırlatıldığını fark ettiklerini söyledi.

Soruşturmada sırasında adamın bunu 13 yaşındaki kız kardeşine tecavüz etmesini engellemeye çalıştığı için yaptığı iddia edildi, ancak adam bunu reddediyor. The Mirror'ın haberine göre şu anda 13 yaşın altındaki bir kıza tecavüz ve 10 yaşındaki erkek çocuğunu öldürmeye teşebbüs suçlamalarıyla karşı karşıya bulunuyor.

Savcı Zoe Johnson jüriye şunları söyledi: "Sanık, bunun yanlış olduğunu bilerek 13 yaşın altındaki bir kızı kendisiyle cinsel ilişkiye girmeye zorladı. Çocuk müdahale etmeye başlamıştı. Sanık, çocuğun annesinin haberi olmadan onu Brighton'a, özellikle de kayalıklara götürdü.

"Öğleden sonra, çocuk uçurumun kenarından 30 metre yükseklikten aşağıdaki yürüme yolunun altındaki betona düştü. Mucizevi bir şekilde ölmedi, ancak çok ciddi şekilde yaralandı ve Londra'daki hastaneye uçakla nakledilmek zorunda kaldı. Başlangıçta, olayın böyle olduğuna inanılıyordu."

Stocks, geçen yıl 12 Mayıs'ta 13 yaş altı bir çocukla cinsel ilişkide bulunduğu ve 13 yaş altı bir çocuğa tecavüz ettiği şüphesiyle tutuklanmıştı.

Duruşma devam ediyor.

İngiltere'de 54 Anthony Stocks, 13 yaşındaki kızı taciz etti, kendisine en gel olmaya çalışan kızın 10 yaşındaki erkek kardeşini uçurumdan attı

Kaynak: Haberler.com / Abdullah Teymur - 3.Sayfa

Birleşik Krallık Londra Çocuk Hukuk 3.Sayfa Dünya Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

THY 'Baruthane Pilavcısı' Şahin'e 1 yıl boyunca bilet satmayacak

THY "Baruthane Pilavcısı" Şahin'e 1 yıl boyunca bilet satmayacak

Bakmadan Geçme

Kars Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kars Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Karaman Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Karaman Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Karabük Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Karabük Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Isparta Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Isparta Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Iğdır Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Iğdır Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Hakkâri Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Hakkâri Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Hatay Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Hatay Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! İtalya-Arnavutluk maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SONUCU! İtalya-Arnavutluk maçı ne oldu? İtalya-Arnavutluk maçı CANLI izle! (EURO 2024) İtalya-Arnavutluk EURO 2024 maçını hangi kanal veriyor, şifresiz nereden izlenir? TRT 1 canlı maç izle! İtalya-Arnavutluk CANLI izle! TRT HD kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! İspanya - Macaristan maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İspanya - Macaristan maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Gümüşhane Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Gümüşhane Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Giresun Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Giresun Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Gaziantep Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Gaziantep Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Eskişehir Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Eskişehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Arda Güler yolu gösterdi! Bir Türk daha Real Madrid'e gidiyor

Arda Güler yolu gösterdi! Bir Türk daha Real Madrid'e gidiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title