Haberler

Gaziantep'te Tapu ve Kadastro Binasında Yangın Çıktı

Güncelleme:

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde bulunan Şahinbey Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü binasının teras katında misafirhane ve yemekhanenin bulunduğu katta yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri söndürdü. Yangının neden çıktığı araştırılıyor.

Gaziantep'te, 5 katlı Şahinbey Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü binasının teras katında misafirhane ve yemekhanenin bulunduğu katta yangın çıktı.

Yangın, öğle saatlerinde Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Yeditepe Mahallesi'nde bulunan Şahinbey Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü binasının çatı katında bulunan misafirhane ve yemekhane katında meydana geldi. Misafirhane ve yemekhanenin bulunduğu kattan alev ve dumanlar yükseldiğini gören görevliler, itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, 5 katlı binanın teras katındaki yangına müdahale ederek alevleri büyümeden söndürdü. Yarım saatlik soğutma çalışmasının ardından yapılan kontrolde yangının, neden çıktığı ise araştırılıyor.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep Şahinbey İtfaiye İtfaiye Soruşturma 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title