Haberler

Erzurum'da Kaçak Sigara Operasyonu

Güncelleme:

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda 3 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. Operasyonda ayrıca tütün, makaron ve çay gibi kaçak malzemeler de bulundu.

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılık ile mücadele kapsamında yapılan operasyonda 3 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Jandarma ekiplerinin Horasan ilçesinde yapılan arama faaliyeti sonucu, 3 bin 500 paket kaçak sigara, 5 bin adet içi tütünle doldurulmuş makaron, 3 adet elektronik sigara, 25 kg. kaçak tütün, 20 kg. kaçak çay, 1 adet sigara dolum aleti ele geçirildi.

Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca yapılan yazı açıklamada, "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması maksadıyla, ilgili mevzuatın verdiği görev, yetki ve sorumluluklar çerçevesinde kaçakçılık ile mücadelemize kararlılık ve azimle devam edilmektedir" denildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Makaron Erzurum Güvenlik Operasyon Kaçakçılık 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title