Haberler

Bodrum'da güpegündüz öldüresiye darp kamerada

Güncelleme:

Bodrum'da güpegündüz öldüresiye darp kamerada Önce arazisine eklenti yaptılar, sonra darp ettiler Muğla'nın Bodrum ilçesinde 43 yaşındaki H.G.'nin 4 kişi tarafından öldüresiye darp edildiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Bodrum'da güpegündüz öldüresiye darp kamerada

Önce arazisine eklenti yaptılar, sonra darp ettiler

MUĞLA - Muğla'nın Bodrum ilçesinde 43 yaşındaki H.G.'nin 4 kişi tarafından öldüresiye darp edildiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre ilçede yaşamını sürdüren 43 yaşındaki H.G., Bitez Mahallesi'ndeki otoparkının bir bölümüne komşu restoran işletmecilerince eklenti yapıldığı iddiasıyla restoran yetkilileri ile konuşmaya gitti.

"O kadar yeriniz var, 50 metrenin peşine mi düştünüz?"

H.G. tapu kadastro uygulaması üzerinden arazisinin bulunduğu bölümü restoran işletmecisi M.Y.'ye göstererek eklentinin kendi arazisi üzerine yapıldığını söyledi. Bunun üzerine restoran işletmecisi M.Y. "O kadar yeriniz var, 50 metrenin peşine mi düştünüz ben size burayı vermem" dedi. H.G. ise anlaşmazlığı hukuki yollardan çözeceklerini belirterek restorandan ayrıldı.

Öldüresiye darp ettiler, parasını aldılar

H.G. restorandan ayrılıp otoparka geldiği sırada 4 kişinin saldırısına uğradı. İşletmeci M.Y., kardeşi M.E.Y ile A.Y. ve A.Y., otoparkta H.G.'yi kovalamaya başladı. Kovalama sonucunda H.G. yere düştü. 4 kişi, H.G.'yi yerde tekme ve yumruklarla darp etti, cebindeki bin 800 TL parayı aldı, cep telefonuna zarar verdi. H.G.'nin öldüresiye darp edildiği anlar, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Kanlar içerisinde kalan H.G., darp edildiği sırada kısa süreli baygınlık geçirdi. H.G., bir süre sonra kendisine geldi, daha sonra kendi imkanları ile aracına binerek bölgeden uzaklaştı, daha sonra amcası ve ağabeyini aradı. Amcası E.G., H.G.'yi Bodrum Devlet Hastanesi'ne götürdü.

2 kişi tutuklandı

Olayın ardından H.G'nin yaptığı suç duyurusunun ardından Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Savcılığın talimatı üzerine M.E.Y., A.Y. ve A.Y. gözaltına alındı. Şahıslardan M.E.Y. ve A.Y. gasp, yağma ve darp suçlarından tutuklandı. A.Y. ise adli kontrolle serbest bırakıldı. İşletmeci M.Y.'nin ise arandığı öğrenildi.

Öte yandan, olayla ilgili firari M.Y.'nin 40'tan fazla suç kaydı olduğu ancak Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden akıl sağlığı yerinde değil raporu aldığı için işlediği suçlardan hapis cezası almadığı belirtildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bodrum Bitez Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title