Haberler

Ankara'da Gecekondu Yıkımı Sırasında Silahlı Saldırı

Güncelleme:

Ankara'nın Mamak ilçesinde bir kişi, gecekondu evinin yıkımı sırasında pompalı tüfekle saldırıda bulundu. Saldırı sonucu bir kepçe operatörü yaralandı. Olay anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Gecekondusunu yıkmaya çalışan kepçe operatörünü silahla yaraladı

ANKARA - Ankara'da bir kişi, gecekondu tipi evini yıkmak için gelen ekibe pompalı tüfekle saldırdı. Saldırı sonucu bir kepçe operatörü yaralanarak hastaneye kaldırılırken, korku dolu o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, saat 14.00 sıralarında Mamak ilçesi Şahap Gürler Mahallesi Serdar Öztürk Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mulla E. ile gecekondusunu yıkmaya gelen ekip arasında tartışma çıktı. Evinin haksız yere yıkıldığını ileri süren Mulla E., tartışmanın alevlenmesi üzerine ekiplere pompalı tüfekle ateş etti. Tüfekten çıkan kurşunların biri, o esnada kaçmaya çalışan kepçe operatörü Turgut A.'nın vücuduna isabet etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralanan işçi ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Saldırgan şahıs ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan ev sahibi ile ekipler arasında daha önceleri de aynı problemlerin yaşandığı öğrenildi.

"Ev sahibi adam silahla kepçe operatörünü vurdu"

Olayın tanıklarından Mehmet Zararsız, "Buradaki gecekondu yaşlı bir amcanındı. Geçtiğimiz günlerde evinin bir kısmını yıkmışlar. Bunun üzerine de ev sahibi suç duyurusunda bulunmuştu. Bugün de yine evi yıkmaya geldiler. Ardından da ev sahibi adam silahla kepçe operatörünü vurdu. Silah seslerini duyduk. Vurulan adamın bilinci açıktı. Sağ tarafından vurulmuştu. Durumu ağır değildi. Yıkmaya gelenler arasında avukat ve genç bir kişi daha vardı. Bundan 20 gün yine polislerle geldiler evi yıkmak için, bir sonuç çıkmamıştı. Yaşlı adam silahla saldırınca herkes kaçtı. Bir tek kepçeyi kullanan kalmıştı. Olaydan da kısa bir süre sonra sağlık ekipleri geldi. Yaralıyı hastaneye götürdü. Polisler de saldırganı alıp götürdü" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Ankara Polis Hukuk 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title