Haberler

Afyonkarahisar'da Anne ve Anne Adaylarına Uyuşturucuyla Mücadele Bilgilendirmesi

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 17 anne ve anne adayına 'En İyi Narkotik Polisi Anne' ve 'Uyuma' projesi hakkında bilgilendirme faaliyetinde bulundu. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Büro Amirliği görevlileri, uyuşturucu madde kullanımının önüne geçme konusunda bilgilendirme yaparak farkındalık oluşturmayı ve vatandaşların desteğini sağlamayı amaçlıyor.

Afyonkarahisar'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 17 anne ve anne adayına 'En İyi Narkotik Polisi Anne' ve 'Uyuma' projesi hakkında bilgilendirme faaliyetinde bulunuldu.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Büro Amirliği görevlileri uyuşturucu madde kullanımının önüne geçme konusunda bilgilendirmek, farkındalık oluşturmak, madde kullanımının zararları, uyuşturucuyla mücadelede vatandaşların desteğinin alınması amacıyla bilgilendirme faaliyetlerine devam ediyor. Bu çerçevede Namık Kemal İlkokulunda 17 anne ve anne adayına 'En İyi Narkotik Polisi Anne' ve 'Uyuma' projesi hakkında bilgilendirme faaliyetinde bulunuldu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Narkotik Güvenlik 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title