Haberler

Adana'da Kimliği Belirsiz Kadınlar Apartmandan Altın ve Para Çaldı

Güncelleme:

Adana'nın Çukurova ilçesinde, kimliği belirlenemeyen iki kadın bir apartman dairesinden yüksek miktarda altın ve para çalıp kayıplara karıştı. Kadınların apartmana giriş çıkışı güvenlik kameralarına yansıdı.

Adana'da kimliği belirlenemeyen iki kadın bir apartman dairesinden yüksek miktarda altın ve para çalıp kayıplara karıştı. Kadınların apartmana giriş çıkışı güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen iki kadın dairelerin zillerine basıp hangi dairenin boş olduğunu öğrendi. Daha sonra şüpheliler diğer dairelere kapıyı açtırıp içeri girdi.

İçeri giren kadınlar, zile bastığında cevap alamadığı 6'ıncı kattaki daireye kapı kilit göbeğini bozarak girdi. Daire giren kadınlar yüksek miktarda altın ile para çaldı. Ardından rahat bir şekilde apartmandan ayrıldıkları anlar güvenlik kameralarına yansıdı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çukurova Adana Güvenlik Adana Hırsızlık Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title