Haberler

3 Aralık Dünya Özürlüler Günü

Sakarya'nın Pamukova İlçesi Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan, 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü Nedeniyle, Tüm Engelliler Derneği'ni Ziyaret Etti.

Sakarya'nın Pamukova İlçesi Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan, 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü nedeniyle, Tüm Engelliler Derneği'ni ziyaret etti.

Belediye meclis üyeleri Halil Salihoğlu ve Nuri Çetin Turan ile birlikte Pamukova Kardelen Tüm Engelliler Derneği Başkanı Barış Ayar ve yönetim kurulu üyelerini dernek binasında ziyaret eden Başkan Turan, özürlü vatandaşların her alanda kazanılması gerektiğini söyledi. Turan, "Özürlü, yani engelli bir vatandaşımızı hayatımızda daima hatırlatıcı ve klavuz olarak görmemiz gerekiyor. Zira bilinmelidir ki herkes bir özürlü veya engelli adayıdır. Özellikle özürlü bir vatandaşımızın bu özrü kendi isteği ile oluşmamıştır. Özürlü vatandaşlarımıza acır gözlerle bakmamak lazım. Özürü ne olursa olsun onlar bizim için daha fazla hizmet bekleyen kardeşlerimiz olmalıdır. Benim anlayışımda bu vardır. Özürlüye acımak yerine destekleyelim, teşvik edelim ve toplum önünde ön plana çıkararak üretme katılmalarını sağlayalım" dedi.

Dernek başkanı Barış Ayar ise ziyaretten dolayı Başkan Turan'a teşekkür etti.

(MK-AK)

03.12.2007 16:39 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title