Haberler

2017 - 2018'de Öğrenim Kredisi ve Burslar Ne Kadar Olacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrenim kredisi ve burslara yapılan artış miktarlarını açıkladı. Kredi ve burslar, lisans için 470, yüksek lisans için 940, doktora için 1410 lira oldu.

A Haber - ATV ortak yayınında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2017 - 2018 eğitim - öğretim yılında öğrenim kredisi ve burslara yapılacak artış miktarını açıkladı.

LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN BURS / KREDİ 470 LİRA OLDU

İşte Erdoğan'ın açıkladığı rakamlar:

2017 -2018 eğitim öğretim kredi - burs durumunda, bu yıl lisan öğrencilerine kredi/burs, 470 lira oldu. Geçen yıl 285 lira yurtlarda kalan öğrencilere beslenme yardımı veriyorduk. Bu yıl bu da 330 liraya çıkarıldı.

YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN BURS / KREDİ 940 LİRA OLDU

Kredi - burs rakamı yüksek lisans öğrencileri için 940 lira, doktora öğrencileri için ise 1410 lira oldu. Şu anda hükümetimizin aldığı bu karar nedeniyle ben hükümetimize teşekkür ediyorum. Bunu da ilk kez buradan açıklıyorum.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title