Haberler

+18'lik Filmlerde Oynayan Damat Adayı Haberi, Seda'yı Çıldırttı

Güncelleme:

Evleneceksen Gel programına +18'lik filmlerde oynayan damat adayının çıktığı haberleri, Seda Sayan'ı çok kızdırdı. Sayan, medyayı topa tuttu.

Show TV'de Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın birlikte sundukları "Evleneceksen Gel" adlı evlilik programının damat adaylarından George Khotivari +18'lik film artisti çıktı. Uğur Arslan ile beraber Evleneceksen Gel programını sunan Seda Sayan haber sonrası açıklama yaparak, medyayı topa tuttu.

SEDA SAYAN'IN AÇIKLAMALARI ŞÖYLE:

"Kıskançlığın bu kadarına da pes. Ben bu işi daha 4 aydır yapıyorum ve bu şahıs daha önce tüm izdivaç programlarına çıkmış ama nedense o zaman haber olmamış gelmiş benim programıma çıkınca haber olmuş.
"DAHA ÖNCE BİR SÜRÜ PROGRAMA ÇIKMIŞ"

İşte bizim medyanın içler acısı halinin özeti budur. Bu ülkede biraz iş yapıyorsan, reytinglerin de yüksekse işine taş koymaya çalışan çok olur. Zaten bu insan bütün izdivaç programlarına evlenmek için çıkmış. Esra Erol'dan Hande Ataizi'ne kadar hepsinin programında çıkmış.

"BİZİM PROGRAMA GELİNCE Mİ FARK EDİLDİ"

Nerden bilelim adam hangi filmde oynamış ne yapmış! Kıskançlığın bu kadarına da pes!!! Yazıklar olsun hepsine!"

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Uğur Arslan Seda Sayan Magazin Haberler

500

Yorumlar (48)

canmobilWeb@haberler.com:

Seda yeter artık birazda evinde otur bıktık seni görmekten

34
1
yanıtYanıtla
yunus:

SEDA SAYAN!! ALLAH RIZASI için ekranlara çıkma artık! ne işe yaradığını ne iş yaptıgını bu millete ne kattığını hala anlayamadım!

30
2
yanıtYanıtla
chapMobil-ANDROID:

oylar chp e

6
25
yanıtYanıtla
tolga:

Bir toplumun ahlaki böyle yok edilir. bunada cagdaslik özgürlük denir.

19
1
yanıtYanıtla
yuhmobilWeb@haberler.com:

İşte böyle saçma sapan programlar yüzünden ahlaksız bir nesil yetişiyor nereden geldik ve nereye gidicez diyen yok dön bak ey müslüman ne haldesin evlatlarına neler aşılanıyor

19
1
yanıtYanıtla
h poyraz:

15 defa evlenip boşanan birisi nasıl olurda evlendirme programı yapar. böylesi nasıl evlilik kapısı açar insanlara. 15 defa evlenmiş resmi olmayanları saymıyorum bile

19
0
yanıtYanıtla
canısı:

seda kadırga fora, kara göründü. . .

15
0
yanıtYanıtla
VATAN:

bu kadın hala program mı yapıyor yaaa

13
1
yanıtYanıtla
canısı:

Annenden terlik geliyor kafana sedaaaaa

12
2
yanıtYanıtla
.....:

Program reyting üzerine dönüyor. Programdaki çoğu şey seneryo. Önemli olan birileri para kazansın. Edep, ahlak, hak kimin umrunda

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title