Haberler

14 Mart Tıp Bayramı

Tekirdağ'da tören düzenlendi.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Tekirdağ'da tören düzenlendi.

Valilik önündeki törende, Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü ve Tekirdağ Tabip Odası, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Abdullah Önen, törende yaptığı konuşmada, hekimlerin, para karşısında insanın, rekabet karşısında paylaşmanın, yoksulluk ve yoksunluğun karşısında eşitliğin, baskılar karşısında özgürlüğün yanında yer aldığını söyledi.

Hekimlerin, mesleki niteliklerini koruyup geliştirebilmek için destek istediklerini ifade eden Önen, "Hekimler, emeklerinde güvence olabilecek ücret istiyorlar. İdari ve mahalli genelgelere göre değil, bilimsel ölçülere göre reçetelerini yazmak istiyorlar. Sistemin her çıkmazında hedef gösterilmek ve şiddete maruz kalmak istemiyorlar. Kısacası hekimler iyi hekimlik ortamı istiyorlar" diye konuştu.

Törene, Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç ve Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut ile protokol üyeleri ve sağlık personeli katıldı.

Çerkezköy TSO'nun mesajı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ise mesajında, sağlık çalışanlarının, her koşulda ve olağanüstü gayretle hizmet ettiğini belirtti.

Büyük özveri ile hizmet eden sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlayan ve çalışmalarında başarılar dileyen Kozuva, şunları kaydetti:

"Büyük bir fedakarlıkla insan sağlığına hizmet eden hekimlerimiz her alanda kendini kanıtlamıştır. Sağlığımızı korumak adına tarif edilemez bir çaba sarf eden hekimlerimizin görevinin ne kadar kutsal olduğuna inancımız tamdır. İnsanı yaşatmayı ve insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren tıp çalışanlarımızın bayramını kutluyorum." - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

İl Sağlık Müdürlüğü Tıp Bayramı Tekirdağ 14 Mart Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title