Haberler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Güncelleme:

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, çok sesli ve etkin şekilde kamuoyunu bilgilendiren, doğru, tarafsız, ilkeli haber veren, objektif davranarak halkın haber alma özgürlüğünü sağlayan medyanın varlığının, demokratik ve şeffaf bir toplum olmanın ilk gereği olduğunu belirtti.

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, çok sesli ve etkin şekilde kamuoyunu bilgilendiren, doğru, tarafsız, ilkeli haber veren, objektif davranarak halkın haber alma özgürlüğünü sağlayan medyanın varlığının, demokratik ve şeffaf bir toplum olmanın ilk gereği olduğunu belirtti.

Çiftçi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, gazeteciliğin sorumluluk ve fedakarlık isteyen bir meslek olduğunu vurguladı.

İletişim teknolojilerinin hızla geliştiğine dikkati çeken Çiftçi, şunları kaydetti:

"Yazılı ve görsel basının yanı sıra sosyal medyanın ve internet gazeteciliğinin de etki alanı genişlemiş, toplumun bilgi alma imkanları artmıştır. Bu aşamada sağlıklı bir kamuoyunun varlığı için medya çalışanlarımızın tarafsız ve doğru bilgilendirme hususlarındaki hassasiyetleri ve meslek ahlakını gözeten çalışmaları daha da önem kazanmaktadır. Gazetecilerimizin icra etiği meslek, çok büyük fedakarlık ve sorumluluk isteyen, zor şartlarda yapılan bir görevdir. Kamuoyunu bilgilendirmek için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimizin görevlerini rahatça yapmalarında, çalışmalarını sürdürmelerinde onlara yardımcı olmak da hepimizin görevidir. Her zaman büyük bir özveri ile çalışarak hayattan haberdar olmamızı sağlayan basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, bütün basın camiasına sağlıklı, huzurlu günler ve başarılar temenni ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Gazeteciler Günü Çorum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title