Haberler

Zonguldak'ta Trafik Kazası

Ereğli ilçesinde minibüsün tarım aracı ile yol kenarında hayvan otlatan çiftçiye çarpması sonucu 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı

Ereğli ilçesinde minibüsün "pat pat" diye tabir edilen tarım aracına ardından yol kenarında hayvan otlatan çiftçiye çarpması sonucu 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Cengiz Ezgin idaresindeki 67 M 8321 plakalı minibüs, Süleymanbeyler köyü girişinde Osman Korkmaz'ın (65) kullandığı "pat pat" diye tabir edilen tarım aracı ile yol kenarında hayvan otlatan Ziya Sevim'e (70) çarptı.

Tarım aracı sürücüsü Korkmaz ile Sevim, kaza yerinde hayatını kaybetti, minibüsteki yolculardan Sercan ve Sümeyye Yanık ile Aslı ve Münevver Çalışkan yaralandı.

Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Aslı Çalışkan'ın hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi.

Minibüs sürücüsünün ifadesi alınmak üzere karakola getirildiği kaza, bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası görüntülerine de yansıdı.

Görüntülerde, minibüsün akaryakıt istasyonuna girmek isteyen tarım aracına çarpışı ve yol kenarına sürüklenişi görülüyor. - Zonguldak

Kaynak: AA / Yerel

Osman Korkmaz Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title