Haberler

Zonguldak'ta Motosikletin Otomobillere Çarpma Anı Güvenlik Kamerasında

Zonguldak'ta motosikletin otomobillere çarpma anı güvenlik kamerasındaZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde kontrolden çıkan motosikletin önündeki ve park halindeki otomobile çarpma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Zonguldak'ta motosikletin otomobillere çarpma anı güvenlik kamerasında

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde kontrolden çıkan motosikletin önündeki ve park halindeki otomobile çarpma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, akşam saatlerinde Erdemir Caddesi'nde meydana geldi. 44 yaşındaki İhsan Demircan'ın kullandığı 59 DJ 559 plakalı motosiklet, İstanbul yoluna dönüş sırasında önce alışveriş merkezi otoparkına dönüş yapan Murtaza E. yönetimindeki 67 TN 461 plakalı otomobile çarptı. Kontrolden çıkan motosiklet, daha sonra park halinde ki otomobile çarparak durabildi. Yaralanan Demircan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücünün vücudunda kırıklar olduğu ve Ereğli Devlet Hastanesine sevk edildiği öğrenildi. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde dönüş yapmak isteyen otomobile çarpan motosikletin kontrolden çıkarak park halindeki otomobile çarpması ve sürücü İhsan Demircan'ın motordan düşmesi görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title