Haberler

Zıco: Soğuk Hava Maçın Önüne Geçti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, Hava Şartlarının Futbol Oynamaya Uygun Olmadığını Belirterek, Soğuk Havanın Maçın Önüne Geçtiğini Söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, hava şartlarının futbol oynamaya uygun olmadığını belirterek, soğuk havanın maçın önüne geçtiğini söyledi.

Zico, karşılaşma sonrasında yaptığı kısa açıklamada, şunları kaydetti:

''Futbol için müsait bir zemin yoktu. Maçın ilk yarısında Kayserispor'un yakaladığı pozisyonlarda kaleci Volkan'ın iyi kurtarışları vardı. Bugün futbol oynamak için iyi bir ortam yoktu. Futbolcular durunca ayakları donuyordu. Top kontrolü yapmakta zorlandılar. Hava çok soğuktu. Bu tip maçları organize ederken daha iyi düşünmek gerekiyor. Maçı izlemeye gelenler için de şartları değerlendirmek gerekir. Bugün gazeteciler için de iyi bir zemin yoktu.''

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise her iki yarıda da rakiplerine üstünlük sağladıklarını belirterek, ''İstediğimiz galibiyeti alamadık. Kalan iki maçımızı da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title