Haberler

Zico, Brezilya Futbol Federasyonunu Topa Tuttu

Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Zico, 1998'deki Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nın Teknik Koordinatörü Olmaktan Dolayı Pişman Olduğunu Söyledi.

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Zico, 1998'deki Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nın teknik koordinatörü olmaktan dolayı pişman olduğunu söyledi.

Brezilya televizyonu SporTV'de yayınlanan demecinde Zico, Brezilya Futbol Federasyonu'nun yöneticilerini ''güvenilmezlikle'' suçlarken, Brezilya'nın finalde Fransa'ya 3-0 yenilmesinin polemiklerinin halen devam ettiğini kaydetti.

Final maçı öncesinde ani bir rahatsızlıktan dolayı hastaneye kaldırılan Ronaldo'nun normalde finalde oynamaması gerektiğini kaydeden Zico, ''Milli takım doktoru, Ronaldo'nun oynamasını yasaklamak zorundaydı. Ama suç aynı zamanda Brezilya Futbol Federasyonu'nun, çünkü karar verecek kimse yoktu. Bu teknik bir sorun değildi. Doktor karar vermeliydi'' dedi.

Herşeye rağmen doktorla görüştükten sonra teknik heyet olarak Ronaldo'nun oynamamasına karar verdiklerini anlatan Brezilyalı teknik adam, ''Fakat 3 saat sonra Ronaldo soyunma odasına gelerek oynamaya hazır olduğunu söyledi. Doktor,teknik direktör Zagallo dahi Ronaldo'ya iyi olup olmadığını sordu. O iyiyim deyince de oynadı'' şeklinde konuştu.

Zico açıklamalarında Brezilya Futbol Federasyonu (CBF) başkanının Ricardo Teixeira olmaya devam ettiği sürece asla Brezilya Milli Takımı'nda görev almayacağını da açıkladı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title