Haberler

Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi'nin Sezon Açılışı

Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi'nin İkinci Sezon Açılışında Ünlü Piyanist Tuluyhan Uğurlu, 'Sonsuza Kadar İstanbul' Adlı Son Albümündeki Eserleri Seslendirdi

Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi'nin ikinci sezon açılışında ünlü piyanist Tuluyhan Uğurlu, 'Sonsuza Kadar İstanbul' adlı son albümündeki eserleri seslendirdi. Açılış öncesi gazetecilere açıklama yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, merkeze büyük ilgi olduğunu ve 600 kişilik tiyatro salonunda ayın ilk gününde bilet kalmadığını belirtti.

Devlet tiyatrolarının kültür merkezinde sahne aldığını ifade eden Aydın, yazın 21 farklı alanda ilköğretim öğrencilerine eğitim verildiğini ve kursların büyük ilgi gördüğünü kaydetti.

Aydın, üç dönemdir belediye başkanlığı yaptığını anımsatarak, ilçenin 12 yıl öncesine göre büyük aşama kaydettiğini söyledi.

Tuluyhan Uğurlu'nun açılışta konser vermesine ilişkin olarak da, Aydın, 'Sanatıyla beni oldukça etkileyen bir kardeşimiz. Zeytinburnu halkıyla buluşması bize mutluluk veriyor. Ülkenin bu tür değerlere sahip çıkması gerekiyor. Önemsediğimiz bir sanatçı, bu sebeple açılışta kendisiyle başlamayı uygun gördük' diye konuştu. Uğurlu, konserde, 'Sonsuza Kadar İstanbul' adlı son albümündeki eserleri sanatseverlerle buluşturdu. Dinletide, İstanbul fotoğraflarının bulunduğu slaytlar da gösterildi.

Konserde Uğurlu'ya, kavalda Murat Karaman, viyolada Doğukan Çokşeker, yaylı tamburda Uğur Varol ve vurmalı çalgılarda Gürkan Özkan eşlik etti.

Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar ile Belediye Başkanı Aydın, kültür merkezindeki 'Yedi Ressam' sergisinin açılışını da yaptı.

(EFD-TUR-SO) - İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title