Haberler

Zeybek: "Kaset Üzerinden Siyaset Çok Tehlikeli"

Seçim çalışmaları nedeniyle Aydın'ın ilçelerinde ziyarette bulunan Demokrat Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Kuşadası'nda kaset üzerinden siyaset yapmanın çok tehlikeli olduğunu söyledi

Seçim çalışmaları nedeniyle Aydın'ın ilçelerinde bir dizi ziyarette bulunan Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Kuşadası'nda kaset üzerinden siyaset yapmanın çok tehlikeli olduğunu söyledi.

Didim, Söke ve Davutlar'daki temaslarından sonra Kuşadası'na gelen Zeybek, partisinin ilçe başkanı Kılınç Kocaman ve partililerle balıkçı barınağında bir kafeteryaya oturdu.

Burada, son günlerde gündemi belirleyen kaset skandalları ile ilgili sorusuna DP lideri Zeybek, bir şiirle karşılık verdi. Sorunun tekrarlanması üzerine bir şiir daha okuyan Zeybek, "İsterseniz sabaha kadar şiir okurum" dedi.

Soruda ısrarın devam etmesi üzerine Zeybek, kaset üzerinden siyaset yapmanın çok tehlikeli olduğunu söyledi. Zeybek "Kasetleri çekip yayınlayanlar, o kasetlerin muhatap olan insanların yaptığından daha büyük ayıp yapıyorlar. Bu hareketler dini ve ahlaki hassasiyetlerimizle bağdaşmaz.

Kaset üzerinden siyaset yapmak çok tehlikeli. Ülkede insanların yüzde 30'u borçlarını ödeyemezken, kimileri borçlarından dolayı intihar ederken ülke bölünmeye doğru giderken gündeme kaset oturtuluyor. Bunu doğru bulmuyorum. Bu kasetlerle topluma bir korku salınıyor. İnsanlar dinlenme ve izlenme paranoyasına kapıldı. Toplumun ruh sağlığı bozuldu. Herkes tedirgin, çok kötü bir durum bu. Bunu yapanlar yaptıkları çok kötü ve günahtır, ayıptır. Müslümanlıkta başkasının ayıbını araştırmak günahtır" dedi.

Partilileriyle bir süre sohbet eden DP Lideri Zeybek, daha sonra Kuşadası'ndan İzmir'e hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title