Haberler

Zahid Akman: "Kurtlar Vadisi-terör'ü Sansürlemdik"

RTÜK Başkanı Zahid Akman, Show Tv Genel Yayın Yönetmeni Saner Ayar'a Yayından Kaldırılan Kurtlar Vadisi-terör Dizisi ile İlgili Olarak, Sadece Görüşlerini İlettiklerini, Ancak Dizinin Kaldırılmasına Yönelik Herhangi Bir Telkinde Bulunmadıklarını, Baskı Yapmadıklarını, Diziyi Sansürlemediklerini Belirtti. Akman, Diziyi Kaldırma Kararının Tamamen Kanala Ait Olduğunu Bildirdi.

RTÜK Başkanı Zahid Akman, Kurtlar Vadisi-Terör dizisinin yayından kaldırılmasına yönelik Show TV'ye baskı yapmadıklarını söyledi.

CNN Türk'te yayınlanan Manşet programına konuşan Zahid Akman, Kurtlar Vadisi-Terör dizisinin ilk bölümünün yayınlanmasının ardından Show TV Genel Yayın Yönetmeni Saner Ayar ile görüştüklerini belirtti. Ayar'a dizinin henüz başlamadan bile çok fazla tepki aldığını ilttiklerini ve dizinin geçmiş dönemlerin devamı gibi mi olacağını yoksa yepyeni bir dizi olar mı ekranlara geleceğini Üst Kurul üyeleriyle birlikte sorduklarını kaydetti. Akman, Ayar'ın dizinin konusunun farklı olacağını ifade ettiğini, ancak kendilerine de diziyle ilgili çok sayıda şikayet geldiğini ifade ettiğini bildirdi.

Dizinin kaldırılmasına yönelik kanala herhangi bir telkinde bulunmadıklarını, sansür uygulmadıklarını, baskı yapmadıklarını dile getiren Akman, diziyi kaldırma kararının tamamen kanala ait olduğunu söyledi.

"Birileri bu konuyu sürekli gündeme getirerek reytingi yüksek tutmaya çalışıyor. Ama tabiki bu ahlaki bir durum değil" diyen Akman, Ayar'la görüşmelrinde sadece sıkıntıları dile getirdiklerini belirtti. Akman, perşembenin gelişinin çarşambadan belli olduğunu söylerken, "Bizi görevlendiren insanların bizden beklentileri var. Bunları da yerine getirmeliyiz" dedi.

Akman, dizinin yeniden yayınlanıp yayınlanmamasının tamamen kanalın inisiyatifinde olan bir karar olduğunu açıkladı. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title