Haberler

Trabzonspor'un Genç Oyuncusu Yusuf Yazıcı: Fenerbahçe Galibiyetini Unutamıyorum

Güncelleme:

Trabzonspor'un genç oyuncusu Yusuf Yazıcı, Antalya'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yazıcı, "Fenerbahçe galibiyetini unutamıyorum." dedi.

Devre arası hazırlık çalışmalarını Antalya Belek'te sürdüren Trabzon spor'da Yusuf Yazıcı basın toplantısı düzenledi. Takıma katılan genç futbolcular hakkında konuşan Yazıcı, "Genç arkadaşlarımızın adına hem Trabzon spor yönetimine hem de Ünal hocaya teşekkür etmek istiyorum. 19 genç arkadaş kampımızdaydı. Onlar adına çok mutluyum. Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. İnanıyorum ki Trabzon spor'a uzun yıllar hizmet edecekler. Buradan eğer Avrupa'ya transfer olmak istersem önce bütün taraftarın helalliğini alıp formanın hakkını vermiş olarak ayrılmak istiyorum. Benim de hayalim Avrupa'da futbol oynamak. Olması da gerekiyor. Şartlar oluşursa Trabzon şehrini Avrupa'da temsil etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"FUTBOL SADECE FİZİKSEL DEĞİL"

Futbola herkesin sadece fiziksel olarak baktığını anlatan Yusuf Yazıcı, "Ama işin içinde fiziksel değil psikolojik olarak daha fazla olduğunu görüyoruz. Baskıyı kaldırmak zorundasın. Güçlüysen kaldırabiliyorsun. Ben de psikolojik olarak destek alıyorum. Hayallerim hedeflerim var. Bu doğrultuda kendimi geliştiririm. En iyi seviyeye çıkmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Trabzonspor'un Genç Oyuncusu Yusuf Yazıcı: Fenerbahçe Galibiyetini Unutamıyorum

"BURADAN AYRILIRSAM EN İYİ KULÜPLERDE OYNAMAK İSTİYORUM"

Trabzon spor'dan ayrılırsa en iyi kulüplerde oynamak istediğini söyleyen Yazıcı, "Hedeflerim bu doğrultuda. Tek düşündüğüm konu şu an Trabzon spor'un başarısı. İkinci yarıda çok daha iyi yerlere nasıl getiririz onu düşünüyorum. Avrupa'da oynayacağım takımların çok iyi olacağına inanıyorum" diye belirtti.

"TRABZONSPOR BİR KULÜPTEN DAHA FAZLASI"

Trabzon spor kulübü bir kulüpten daha fazlası diye konuşan Yazıcı, "Mahallede, sokakta ve otobüste dolmuşta bütün insanlar Trabzon spor'u yaşar. Böyle bir kulüpte kaptanlık yapmak gurur verici bir durum. Bu sorumluluğu bana veren herkese teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonra daha ağırbaşlı bir Yusuf Yazıcı göreceksiniz. İnanıyorum ki en güzel şekilde yapmaya çalışacağım. Futbolcu her anlamda kendini geliştirmesi gerekiyor. Futbol dışında da beslemesi gereken konular oluyor. Aynı zamanda beden eğitimi spor fakültesinde okuyorum. Orada da kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Sınavlarım olduğu için ödev yapıyordum o ara. Futbolculara karşı bir algı var. Sadece futbolla kendini geliştiriyorlar diye. Benim düşüncem, benim fikrim genç arkadalar için rol modeliz. En iyi şekilde örnek olmamız gerekiyor. Bilgi güçtür. Kendimize sınır koymamamız gerekiyor. Bende kendimi geliştirmeye çalışıyorum" açıklamasını yaptı.

Trabzonspor'un Genç Oyuncusu Yusuf Yazıcı: Fenerbahçe Galibiyetini Unutamıyorum

"OLCAY ABİYİ ÇOK SEVİYORUM"

Yönetimin verdiği kararlara saygı duymaları gerektiğini dile getiren Yusuf Yazıcı, "Olcay abi geldiğinden beri bana ve genç arkadaşlara örnek oldu. Ben de bazı konuları ondan öğrendim. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Ben onu çok seviyorum. İnşallah her şey gönlünce olur" şeklinde konuştu.

"FENERBAHÇE GALİBİYETİNİ UNUTAMIYORUM"

Unutamadığı maç ve gol sorusuna cevaplayan Yusuf Yazıcı şu ifadelere yer verdi: "Benim en beğendiğim gol Rodallega'nın Kasımpaşa'ya attığı gol. Unutamadığım galibiyetse Fenerbahçe galibiyeti."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

Kenan:

MUTLU OLMAYA BAK TORUNLARINA ANLATIRSIN BUNDAN SONRA ZOR YENERSİNİZ

9
6
yanıtYanıtla
MALDİNİ:

Ancak Küme düşen bir takımı yenince sevinin zaten.

5
7
yanıtYanıtla
trakyalı:

unutamaz tabii. doğduğundan beri gördüğü ilk fb galibiyeti. .

10
0
yanıtYanıtla
ACINASI DURUMDA OLAN HAMSİLER:

40 yılda bir yendiler ondandır. Ali Koç denen ruhsuza dua edin. Aziz Yıldırım gittikten sonra bu yenilgi geldi. 2010-2011 şampiyonunu yendiniz. Kupa hala bizde kudurun hamsi kafalılar ahahahahaha

7
1
yanıtYanıtla
Lazz:

Cincon Feneri bu halde yakalamış ve 6-0 intikamını alması gerekirken, 2-0 öndeyken nerdeyse maçı vericekti ve 2-2 bitti. Feneri bu sene yenmeyeni dövüyorlar, Aldığı ve bulunduğu yerde belli. Bu durumda bir takımı yenmek ve bununlada hepiniz mutlu olduysanız ne mutlu size işte. Dahada göremezsiniz sanırım

2
5
yanıtYanıtla
FENEVBAHÇE (:

FENER, TRABZONSPOR GİBİ KARAKTERLİ BİR KULÜBE LAF EDECEĞİNİZE YAPTIĞINIZ KARAKTERSİZLİKLERİ VE KÜMEYİ DÜŞÜNÜN. BURADA YOK AZİZ YILDIRIM, YOK KUPA BÖYLE ÇOCUKÇA ŞEYLERLE GELMEYİN. ADAMLAR SİZİ EZDİ Mİ ? Evet. Siz 17. sırada TS 2. şimdi kudurmaya devam edin.

2
3
yanıtYanıtla
KİBİRLİ İNSANLARI HİÇ SEVMEM:

20 SENEDİR YENEMİYORDUNUZ . EN KÖTÜ ZAMANINDA YAKALADINIZ . DÜNYADA HİÇ YENİLMEYEN BİR TAKIM VAR MIDIR ? BİR GALİBİYETE BU KADAR SEVİNİYORSANIZ BİTMİŞSİNİZ SİZ . LİGİN SONUNDA FENERBAHÇENİN ALTINDA OLACAKSINIZ . SAMAN ALEVİ BU GEÇER . 40 YILDIR ŞAMPİYONLUK YÜZÜ GÖREMİYORSUNUZ . ESKİLERLE ÖVÜNÜYORSUNUZ . BİRKAÇ KİŞİ BİR ARAYA GELİNCE '''' BİZE HER YER TRABZON '''' DİYORSUNUZ . BAŞKA BİR ŞEHİRDE TEK BAŞINIZAYKEN SÜT DÖKMÜŞ KEDİ . HADİ ORADAN BE . İÇİNİZDE AZ SAYIDA OLMAKLA BERABER ( ÇAKICI ABİM GİB

yanıt3
yanıt2
Gördüğünüz göreceğiniz bu dur.:

Gözlemci

5
0
yanıtYanıtla
Angaralı:

Elinoglu avrupada şov yapar bizimkiler biri 6-0 der biri 8-0 der, he canım şampiyonlar ligini aldınız 5.kez...

1
2
yanıtYanıtla
wq:

Canım nasıl sevinmiş, hadi iyişallah !!35 sene !!(35 sene önce futbol varmıydı?) sonra taraftarı da sevinir.

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title