Haberler

Yozgat Belediyesi Halk ile Toplu İftar Yemeklerini Sürdürüyor

Yozgat Belediyesi ‘Gönül Soframızda Buluşalım’ sloganıyla sürdürdüğü iftar yemeklerini Meydan Yeri Sarraflar Caddesinde düzenledi.

Yozgat Belediyesi'Gönül Soframızda Buluşalım' sloganıyla sürdürdüğü iftar yemeklerini Meydan Yeri Sarraflar Caddesinde düzenledi.

İftar yemeğine Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Belediye Başkanı Kazım Arslan, Emniyet Müdürü Saim Akpınar, sivil toplum örgüt temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Yozgat halkının birlik ve beraberlik içerisinde bir sofrada buluşmasından memnuniyet duyduğunu belirterek, "Bir idareci için bu görüntü muazzam bir şey. Halkı ile beraber olan, halkı ile bütünleşen, onların acılarıyla üzülen, mutluluklarıyla sevinen bir idare bu ortamdan çok memnun olur. Dolayısıyla Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonrada bu tür programlara devam edilecektir. Bizlerde görevimiz esnasında sizlerle beraber olmayı bir zenginlik olarak göreceğiz ve bunları da çalışma arkadaşlarımla Yozgat'ta devam ettireceğiz. Eğer halk yoksa devlette yok, halk yoksa iyi bir idare de yok. Biz iddiayla bunları gerçekleştirmeye çalışacağız. Ben bu mübarek kadir gecesinde hepinizin kadir gecesini tebrik ediyorum, hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan'da iftar yemeğine katılımlarından dolayı bütün vatandaşlara teşekkür etti. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yozgat Belediyesi Kemal Yurtnaç Kazım Arslan Akpınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title