Haberler

Yozgat'a TOKİ Bin Konut Daha Yapacak

AK Parti Yozgat Milletvekili Mehmet Çiçek, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Tarafından Yozgat'a Bin Konut Daha Yapılacağını Söyledi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Mehmet Çiçek, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Yozgat'a bin konut daha yapılacağını söyledi.

AK Parti Yozgat İl Başkanlığı tarafından başlatılan nöbetçi milletvekili uygulamasını sebebiyle hafta sonunu Yozgat'a gelen Yozgat Milletvekili Mehmet Çiçek, yaptığı kahvaltılı basın toplantısında, Yozgat'a yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında bilgi verdi. Basında en çok duble yol ile ilgili haberlerin yer aldığına değinen Milletvekili Çiçek, "Duble yol çalışmalarının Sorgun Akdağmadeni ilçeleri arası daha önce ihale edildiğinden dolayı bazı aksamalar olmuştur. Yozgat Yerköy arasında ise çalışmalar hızla devam etmektedir" dedi.

Yozgat'ta Tıp Fakültesi'nin kurulduğunu ancak bina sıkıntısının yaşandığını ifade eden Çiçek, "Sağlık Bakanlığı'nın yeni bir uygulaması var. Devlet hastaneleri ile tıp fakülteleri bir anlaşma yaparak, üniversiteler hastanelerden yararlanmaktadır. Bu uygulamanın Yozgat'ta da yapılması yönünde çalışmalar sürmektedir" diye konuştu.

"BAŞBAKAN ERDOĞAN AÇILIŞ İÇİN GELECEK" Hızlı Tren Projesi'nde ihale süresinin uzadığını ifade eden Çiçek, Başbakan Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde Musabeyli Barajı'nın temel atma törenine katılmak için Yozgat'a geleceğin söyledi. Çiçek açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Hızlı Tren Projesi çok büyük bir projedir ve bir ayağı da ilimizi ilgilendirmektedir. Hızlı Tren Projesi bu kısa bir süre sonra ihaleye çıkacaktır. İlimize TOKİ tarafından bin konutun yapılması için son noktaya gelinmiştir. Önümüzdeki günlerde Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Yozgat'a gelerek Musabeyli Barajı'nın temel atma törenine katılacak. Bu törenle birlikte tamamlanan ve sahiplerine teslim edilen 720 konutun açılışı yapılacak. Bu sırada da yapılacak bin konutun temeli de atılabilir" (ÖE-YS-Y) 01.03.2008 17:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title