Haberler

Şoförden Örnek Davranış! Kullandığı Otobüsü Durdurup, Yere Düşen Türk Bayrağını Kaldırdı

Güncelleme:

Yere düşen Türk bayrağını, kullandığı halk otobüsünü durdurup yerden kaldıran şoför sosyal medyanın gündemine oturdu. 33 yaşındaki sürücü plaket ve çeyrek altın ile ödüllendirildi.

Aydın'ın Efeler ilçesinde, yolun ortasına düşen Türk bayrağını, sürücüsü olduğu halk otobüsünü durdurup alan Mehmet Beşparmak, çeyrek altın ve plaket ile ödüllendirildi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İZLENDİ

Şehiriçi Özel Halk Otobüsü'nün 3 numaralı hattını kullanan ve 15 yıldır şoförlük yapan Mehmet Beşparmak, 2 Mart günü Ata Mahallesi'nde seyir halindeyken yolun ortasında Türk bayrağı olduğunu gördü. Beşparmak, durdurduğu otobüsten inip, yerdeki bayrağı aldı. Daha sonra yoluna devam eden Başparmak'ın davranışı, yolcuların takdirini topladı. Bazı yolcular, Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın'a teşekkür mesajı attı. Başkan Yalçın da araç içerisindeki kamera görüntülerini inceledi. Türk bayrağına gösterdiği hassasiyet ile Mehmet Beşparmak, şubat ayının şoförü seçildi.

"YERDE GÖRÜNCE İÇİM ACIDI"

Beşparmak'a dün düzenlenen törenle ödül olarak plaket ve çeyrek altın verildi. Ödülünü Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir'in elinden alan Mehmet Beşparmak, Türk bayrağını yerde gördüğü an içinin çok acıdığını belirterek, "15 yıldan beri şehir içi halk otobüslerinde şoförlük yapıyorum. Güzergahıma davam ederken, yerde elimde gördüğünüz bu bayrağı gördüm. Hiç tereddüt etmeden frene basarak durdum. İnerek Türk bayrağını yerden aldım, direksiyonun yanına bıraktım. Yolcuların olaya şahit olup idareye mesaj yoluyla tebrik ederek haber vermeleriyle ayın şoförü seçildim. Bayrağımız ve vatanımız için canımızı veririz. Bunun yerde olmasına dayanamam" dedi. Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir de "Bazen yüzlerce cümle kurarız ama o konuyu anlatamayız. Bazen de bir hareket yaparız her şeyi özetler. Bu kardeşimiz de bir hareketiyle, gerçekten bizim nefeslerimizi kesti. Beni de buraya getiren tek şeydir bayrak. Tabii ki başka anlamda çok geliriz ama bu başka. Şanlı bayrağımızı dikkatinle yerden alman bizi o kadar gururlandırdı ki, Allah senden bin kere razı olsun" diye konuştu.

Efeler Şehir içi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın ise "Tüm şoförlerimizin ayrı bir hassasiyeti var. Bu ayda Mehmet kardeşimize nasip oldu. Kendisini duyarlılığından dolayı kutluyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (77)

Nedir Bu Bayrak Sevgisi Millet Aya:

Sürü YAYA Yaw AB ülkeleri Bayraklarini Kapi önlerine Aldiklari Pas Pas Niyetine Seriyorlar Basip Basip Evlerine Giriyor cikiVeriyorlar Eskidende Külya savsar Türk Bayrakli Balona Tekme Atmis Vaaaaay Ammman Bayragimiza Saygisizlik Tekme Atilmis YUUUUH YANE Bu Kafaylan Daha AB??? Asla UNUTUN

112
17
yanıtYanıtla
bir TÜRK:

her bayrağa benzemez bizim bayrağımız şehitlerimizin kanının temsilidir at kafası

yanıt6
yanıt40
Vatan:

1. Yaşın kaç bilmiyorum ama şunu kafana sok bayrak sevgisini anlaman için önce kalbinde yaşaman lazım, 2. Bu kadar kötü yazdığına göre belki Türk bile değilsin eğer öyleyse zaten o beynini boşuna yorma anlayamazsın zaten.

yanıt6
yanıt33
KUTUP AYISI:

Sen özel mi seçildin gardaş ? Rumuzunu hatasız , şivesiz yazmışsın , ne oldu da aşağıda Avrupa aksanı yaptın . . . Şekilsiz . .

yanıt3
yanıt36
TuRK:

senin ne oldugun konusmalarından belli de neyse

yanıt9
yanıt52
SİVAS LI:

başkalarıyla karıştırma biz TÜRK üz onlar ayaklar altında biz başımızın üstünde taşırız farkımız bu

yanıt3
yanıt36
NE MUTLU AB Yasiyorum Diye:

Malolar Kac Milyon TüRK VATANDASI AB üLKELERiNDE CAGDASCA öZGüRCE YASIYOR??? BiDE SüRüLü BASKILI KOYUNLARINIZA PüSSSKEVüT KEMiREN SöZDE BAYRAK SEVDALI KAN EMiCi AUUUUV AUUUVLARINIZA BAKIN TEK KELiMEYLEN REZALLET DiZ BOYU

yanıt34
yanıt1
musti:

vatan millet bayrak namus şeref kavramları 2020ye geldiğimiz bu günlerde o kadar değişmiş ki bu davranış bile takdir toplamış. bunlar zaten herkesin yapması gereken hareketler. haberi terse çevirip okuyalım. 69 999 999 kişi bayrak vatan millet şeref haysiyet namus kavramlarından uzaklaşmış, bu 1 kişi bunu yapmış. yapmayan 69 999 999 yapan 1.

3
39
yanıtYanıtla
KUTUP AYISI:

MUSTİ , aşağıdaki şekil yapmaya çalışarak yazan sen misin yoksa . Bu işin tersi düzü mü olur . Ne şekilde bakarsan bak biz için bayrak kutsaldır . O sembol kolayına kazanılmadı .

yanıt3
yanıt30
musti:

siz yazıyı nerenizle okuyorsunuz

yanıt1
yanıt1
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title