Haberler

Yine En İyi Film Ödülü Aldı

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 9 Ödüle Birden Layık Görülerek Bir Rekora İmza Atan Takva, Estonya'da Gerçekleştirilen 11'inci Geleneksel Black Nights Film Festivali'nde de En İyi Filme Verilen Eurasia (Avrupa-asya) Ödülünü Aldı.

ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ'NDE 9 ÖDÜLE BİRDEN LAYIK GÖRÜLEREK BİR REKORA İMZA ATAN TAKVA, ESTONYA'DA GERÇEKLEŞTİRİLEN 11'İNCİ GELENEKSEL BLACK NİGHTS FİLM FESTİVALİ'NDE DE EN İYİ FİLME VERİLEN EURASİA (AVRUPA-ASYA) ÖDÜLÜNÜ ALDI.

Vene Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen ödül töreninde, Takva'ya 15 bin sterlin (36 bin YTL) de para ödülü verildi. Festivalin jürisinde Güney Koreli Yönetmen Chung Sung-woo, Fransa'dan François da Silva, Estonya'dan Jaak Kilmi, Finlandiya'dan Ilkka Matila ve Çek Cumhuriyeti'nden Juliette Sichel gibi ünlü isimler yer aldı.

SIRADA YENİ ÖDÜLLER VAR

Özer Kızıltan'ın yönettiği ve Erkan Can'ın başrolünü oynadığı Takva birçok farklı festivalde ödüle aday gösterilmeye de devam ediyor. Black Nights Film Festivali'nde geçtiğimiz yıl da Nuri Bilge Ceylan "İklimler" filmiyle en iyi yönetmen ödülünü almıştı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title