Haberler

Yıldızlı Geceler'de Bu Hafta

Güncelleme:

Yıldızlı Geceler'in cazip programı, her yaz olduğu gibi bu yaz da müzikseverleri Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ne çekecek.

Günümüz müziğine damga vuran yabancı müzisyenler ve Türkçe sözlü müziğin efsanesi haline gelen pek çok yıldız, Ağustos ayı boyunca Açıkhava Sahnesi'nde parlayacak.

Açılış konserini 1 Ağustos'ta Ajda Pekkan'ın yapacağı Turkcell Yıldızlı Geceler'de ikinci geceye Emma Shapplin, üçüncü geceye ise Sertab Erener damgasını vuracak.

Pera Event organizasyonu ile gerçekleşecek olan Turkcell Yıldızlı Geceler'de seyircileri her konser öncesinde 350 metrekarelik bir alanda muhteşem görsel şovlar, 3 boyutlu video projeksiyon gösterileri bekliyor.

Bu Hafta Turkcell Yıldızlı Geceler Konserleri:

1 Ağustos Ajda Pekkan

2 Ağustos Emma Shapplin

3 Ağustos Sertab Erener

Biletim Cepte Turkcell Yıldızlı Geceler'de

Biletim Cepte servisi ile "Turkcell Yıldızlı Geceler" etkinliğinde biletler cep telefonuna SMS olarak geliyor ve etkinlik mekânına girerken görevlinin akıllı telefonundaki uygulama ile doğrulanıyor. Servisten tüm operatörlerin aboneleri faydalanabiliyor.

"Biletim Cepte" servisi, internet üzerinden kolayca satın alınabilen "Turkcell Yıldızlı Geceler" biletleri için kağıt bileti ve teslimat sorununu da ortadan kaldırıyor. Böylelikle özel teslimat noktalarına gitmek ya da etkinlik girişinde kuyruk beklemeye gerek yok.

Biletix'ten satın alınan biletler, kullanıcının "Biletim Cepte" seçeneğini tercih etmesi durumunda, kağıt bileti yerine cep telefonuna SMS olarak geliyor. Biletix müşterilerinin etkinliği girebilmesi için gelen SMS'teki kodu etkinlik mekânına girişte görevlinin akıllı telefonuna okutması yeterli. Herhangi bir abonelik gerektirmeyen Biletim Cepte servisi tüm cep telefonu modelleriyle uyumlu ve akıllı telefona ihtiyaç yok.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cemil Topuzlu Ajda Pekkan Harbiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title