Haberler

    Yıldızlar İmzayı Atıyor!

    Sarı-Kırmızılı yönetimin, sözleşmeleri gelecek yıl bitecek iki yıldızla görüşüp anlaşma sağladığı, resmi imzaların da sezon sonunda atılacağı öğrenildi. Yapılan protokole göre Muslera ve Bruma, 2022 yılına kadar Galatasaray forması giyecek.

    Cim Bom'a müjdeli haber... 6 yıldır forma giydiği Galatasaray'da adını efsaneler arasına yazdıran 30 yaşındaki Fernando Muslera ve takımın en potansiyelli isimlerinden 22 yaşındaki Bruma, bir aksilik çıkmazsa 5 yıl daha Sarı-Kırmızılı kulüpte sahne alacak. Galatasaray Yönetimi'nin uzun süredir görüşme halinde olduğu iki isimle şimdiden protokol yaptığı öğrenildi. Buna göre kontratları 2018 yılında bitecek Muslera ve Bruma'nın sözleşmelerine 4'er sene daha eklenecek. Özellikle Fernando Muslera konusunda hiçbir sıkıntı yaşanmadığı ve yıllık ücrette bir indirimin söz konusu olabileceği belirtildi. Uruguaylı file bekçisinin garanti parası 3 milyon 550 bin Euro ve 25 bin Euro da maç başı ücreti var.

    SIKINTILI BAŞLAMIŞTI

    Senelik 1.2 milyon Euro garanti ücret kazanan Bruma ise yıllık maaşının 3.5 milyon Euro seviyelerine çekilmesini talep etmişti. Yönetimin de, Portekizli futbolcu ve menaceriyle yaptığı görüşmeler neticesinde, 2.5 milyon Euro bandının biraz üzerinde bir rakam karşılığında işi büyük ölçüde bitirdiği kaydedildi.

    UEFA 'BÜTÇE AŞILMASIN' DEMİŞTİ AMA

    Resmi imzaların ise sezon sonunda atılacağı öğrenildi. Gerekçe olarak, UEFA ile yapılan yıllık 65 milyon Euro maaş bütçesinin aşılma tehlikesinin bulunması gösteriliyor. Böylece zamlı sözleşmeler, yeni sezonun bütçesine eklenecek. Ayrıca gecikmiş alacaklar konusunda da sıkıntılar var ve Emlak Konut'tan Mayıs ayında gelecek 350 milyon Lira civarındaki para, yönetimin elini iç ve dış transferde güçlendirecek.

    (Fanatik)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Bruma Spor Haberler

    Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

    Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

    Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

    Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

    Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

    Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

    Bakmadan Geçme

    KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #127916 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Kimdir? Selahaddin Eyyubi hangi milletten? Bahar 12. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Şaban Ataş cinayeti ne? Şaban Ataş'ı kim öldürdü? Müge Anlı canlı yayınında itiraf! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sözleri! En Güzel ve Anlamlı 19 Mayıs Mesajları 14 Mayıs TV Yayın Akışı #128250 Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Aziz Yıldırım başkanlığa aday oldu mu? Özlem Savaş kimdir? Özlem Savaş kaç yaşında, nereli? Özlem Savaş biyografisi! Galatasaray şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? #127942 Galatasaray Süper Lig Kupasını derbide mi alacak? Az önce deprem mi oldu? 14 Mayıs en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! 19 Mayıs niçin ilan edildi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Neden Kutlanır? Sinan Ateş'in öldürülme görüntüleri! Sinan Ateş ne zaman öldürüldü? BARAJ DOLULUK ORANI 2024! İSKİ baraj doluluk oranı nedir? İstanbul baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? GELİNİM MUTFAKTA 14 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ChatGPT'nin yeni yapay zeka modeli nedir? GPT-4o özellikleri neler?
    Manşetlerden biri bomba! Aziz Yıldırım'ın Mourinho açıklaması dış basında geniş yankı buldu

    Manşetlerden biri bomba! Aziz Yıldırım'ın Mourinho açıklaması dış basında geniş yankı buldu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title