Haberler

Yılbaşı Hediyeleri Hediyelik Eşya Günleri'nde

İZMİR'de, her yıl açılan ve sevdiklerine yılbaşı armağanı almak isteyenlerden ilgi gören SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri başladı.

İZMİR'de, her yıl açılan ve sevdiklerine yılbaşı armağanı almak isteyenlerden ilgi gören SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri başladı. Hediyelik Eşya Günleri'nde her zevke ve beğeniye hitap edecek çok sayıda ürün satışa sunuldu.

İzmirlilere yılbaşı öncesi sevdiklerine hediye almak için çok sayıda seçenek sunan SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri, Bayraklı'daki Tepekule Kongre Merkezi'nde başladı. Yaklaşık 80 firmanın katıldığı hediyelik eşya fuarında, ahşap dekoratif ürünler, antika hediyelik eşyalar, bijuteri, çiçek, tekstil ürünleri, elektronik eşyalar, ev tekstili, gıda, gümüş aksesuarlar, kırtasiye ürünleri, kitap, kozmetik, kristal ürünler, ofis aksesuarları, oyuncak, saat, seramik ürünleri, tekstil ürünleri, yılbaşı süs eşyaları ve zücaciye ürünleri yer alıyor. Saat 11.00- 22.00 saatleri arasında açık olan Hediyelik Eşya Günleri, ziyaretçilerini ücretsiz ağırlıyor.

22 Aralık'ta SOUVENIR Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri'nin de başlayacağı Hediyelik Eşya Günleri, 30 Aralık akşamına kadar sürecek.

BÜTÇEYE GÖRE ALIŞVERİŞ

Fuarda otantik hediyelik ürünler satan Ersel İlbaş, "Buraya geliş amacımız insanların rağbet ettiği ürünleri sergilemek. Polyester, ahşap, metal farklı hediyelik eşya gruplarımız var. Vatandaşlar bütçesine göre seçim yapıyor ve her ürün bir hediye potansiyeli taşıyor. Hemen hemen her ürün yılbaşı için tercih ediliyor. Uzak Doğu'dan getirdiğimiz yaprak lambalar çok ilgi görüyor. Özellikle kadınlar çok tercih ediyor. Yaprak lambanın satış fiyatı 700 TL idi ancak buraya özel 400 TL'den satış yapıyoruz" dedi.

Betondan dekoratif ürünler üretip satış yapan iç mimar Elif Başkafa ise "Fuara Denizli'den katıldım. Her şeyi kendim hazırlıyorum, bütün ürünler el emeği. Betondan uzun süredir hediyelik eşyalar yapmayı planlıyordum ama 6 aydır bu işi yapıyorum. Aklıma böyle bir fikir geldi ve biraz araştırınca bunu yapan insanlar olduğunu gördüm. Betondan saksılar, teraryum objeleri, mumluklar, takı stantları, magnetler, yılbaşı ağacı süsleri, bardak altlıkları, harfler ve aydınlatmalarımız var. Şu an beton ve ham ürünler çok revaşta, herkes endüstriyel bir hava yakalamaya çalışıyor, dolayısıyla ürünler çok tercih ediliyor ve seviliyor" diye konuştu.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bayraklı İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title