Haberler

Zonguldak'ta Yerel Yönetimler

Zonguldak Belediyesi, Ankara Yolu Üzerinde "Hatıra Ormanı" Oluşturdu. Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca ile Başkan Yardımcıları ve Belediye Çalışanlarının Katıldığı Törende, 200 Fidan Dikildi.

Zonguldak Belediyesi, Ankara yolu üzerinde "Hatıra Ormanı" oluşturdu. Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca ile başkan yardımcıları ve belediye çalışanlarının katıldığı törende, 200 fidan dikildi.

Ankara yolu üzerinde yapılan fidan dikimine, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, eşi Sevgi Gonca, Belediye Başkan Yardımcıları Ender Gürcan, Kemal Camgöz, Abdullah Baki Aydınalp ve belediye personeli katıldı.

Başkan Secaattin Gonca, "Bu haftanın ağaç bayramı olması nedeniyle belediyedeki arkadaşlarımızla birlikte bir hatıra ormanı oluşturduk. Ormanlarımız nefes aldığımız yerler, aynı zamanda da ailelerimizle birlikte hoşça vakit geçirdiğimiz alanlar. Küresel ısınmadan bahsettiğimiz bu günlerde geleceğimizi kurtarmak için ormanlara önem vermeliyiz. Bugün burada arkadaşlarla birlikte 200 fidan dikeceğiz. Buradan bir mesaj vermek istiyorum, gençlerimizi madde bağımlılığından, kötü alışkanlıktan kurtarmak için çevre bilincini aşılamalıyız. Ayrıca, herkesin fidan dikmesini arzuluyoruz" dedi.

Daha sonra, belediye personeli ve Belediye Başkanı Secaattin Gonca hep birlikte fidan dikti. Fidan dikiminin ardından Belediye Başkanı Secattin Gonca, Şehitler Anıtı önünde vatandaşlara fidan dağıttı.

(OS-AK)

22.03.2007 17:07 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title