Haberler

Yunusemre'de Bahar Hazırlığı Başladı

Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan parklarda Buharlı Yıkama Aracı ile temizlik çalışması yapıyor.

Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan parklarda Buharlı Yıkama Aracı ile temizlik çalışması yapıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Saniye Altay, "Çocuk oyun gruplarını ve spor aletlerinin tamamını dezenfekte ederek halkımızın güzel bir şekilde vakit geçireceği ortamı sağlıyoruz" dedi.

Yunusemre Belediyesi ilçede bahar temizliği yapıyor. Parkları buharlı yıkama aracıyla temizleyen Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çocuk oyun parkları ve spor aletlerini dezenfekte ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Saniye Altay, çalışmalar hakkında Birim Müdürü Halil İbrahim Özcan'dan bilgi aldı. Çocukların ve spor severlerin temiz bir ortamda vakit geçirmelerini istediklerini kaydeden Başkan Yardımcısı Altay, "Baharın gelmesiyle çocuklarımız, gençlerimiz aileleriyle beraber parklarda vakit geçiriyorlar. Kıştan çıkarken parklarımızı da temizleyelim istedik. Buharlı Yıkama Aracımız ile yaptığımız çalışma ile dezenfekte etmiş oluyoruz. Çocuk oyun gruplarını ve spor aletlerinin tamamını dezenfekte ederek halkımızın güzel bir şekilde vakit geçireceği ortamı sağlıyoruz. Noktasal dezenfekteye başladık bu durumun olumlu etkilerini görmek bizleri de çok mutlu etmektedir" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yunusemre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title