Haberler

Yenimahalle'de Parti Gibi Sünnet

Yenimahalle Belediyesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği sünnet törenlerinde bu yıl yok yok.678 çocuğun sünnet olduğu Toplu Sünnet Şöleni’nde Ankara oyun havalarının sevilen yorumcusu Sincanlı Mustafa Taş, erkekliğe ilk adımını atan çocukları yalnız bırakmıyor.

Yenimahalle Belediyesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği sünnet törenlerinde bu yıl yok yok.

678 çocuğun sünnet olduğu Toplu Sünnet Şöleni'nde Ankara oyun havalarının sevilen yorumcusu Sincanlı Mustafa Taş, erkekliğe ilk adımını atan çocukları yalnız bırakmıyor. Ankara Volkswagen Fun Club üyelerinin de rengarenk vosvos arabalarıyla katılacağı konvoyda, küçük beyler dillere destan bir sünnet şöleni yaşayacak.

UNUTULMAZ BİR GÜNE HAZIR OLUN

21 Haziran Cumartesi günü saat 17.00'de Yakacık mesire alanında düzenlenecek olan sünnet şöleninde çocuklar, bu özel günlerinde gönüllerince eğlenirken, ebeveynler de yakınlarıyla beraber bugünü düğün havasında geçirecek.

Muhteşem bir havai fişek gösterisiyle daha da renklenecek olan gecede, Sincanlı Mustafa ve Kızılcahamamlı Ahmet, sevilen şarkılarını çocuklar için söyleyecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Taş Yenimahalle Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title