Haberler

Yaşar'dan Yeni Kaymakama Ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Kaymakamlığı görevine atanan Selda Dural’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı diledi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Kaymakamlığı görevine atanan Selda Dural'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı diledi.

Düzce Vali Yardımcısıyken Yenimahalle Kaymakamlığına atanan Dural'a Yenimahalle hakkında bilgi veren Yaşar, "Yenimahalle, şu anda ailelerin en çok ikamet etmek istediği ilçelerden biri. İlçemiz daha önce otel konumundaydı, şimdi modern görüntüsüyle ve alt yapısıyla sadece Ankara'da değil tüm Türkiye'de dikkat çekiyor" dedi.

"Yenimahalle başarıdan başarıya koşan bir ilçe"

Yenimahalle'deki kamu kurum ve kuruluşları arasındaki uyuma da dikkat çeken Yaşar, "Göreve geldiğim günden beri vatandaşlarımızın yaşamaktan mutlu olacağı bir Yenimahalle'yi yaratmak için çalıştım. Bunu da başardık. Yenimahalle'de el ele verirsek üstesinden gelemeyeceğimiz bir iş yok" diye konuştu.

Başkan Yaşar'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dural da, "Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Birlikte güzel işlerde bulanacağımıza inanıyorum. Yenimahalle başarıdan başarıya koşan bir ilçe. Sizi tebrik ediyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Fethi Yaşar Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title