Haberler

Vatso Başkanı Kandaşoğlu'nun Mutlu Günü

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Vatso) Başkanı Zahir Kandaşoğlu'nun Yeğeni Metin Kandaşoğlu, Bahar Özalkan'la Evlenerek Dünya Evine Girdi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Başkanı Zahir Kandaşoğlu'nun yeğeni Metin Kandaşoğlu, Bahar Özalkan'la evlenerek dünya evine girdi.

Zahir Kandaşoğlu'nun büyük ağabeyi Ahmet Kandaşoğlu'nun Edremit ilçesi Çiçekli beldesindeki evinde 4 gün, 4 gece süren düğün, davetliler tarafından büyük ilgi gördü. Düğüne iştirak edemeyen birçok temsilci ve ilin önde gelenlerinin mesajları okunurken, mahalli sanatçılardan Mehmet Öndül ve Engin Koç'da birbirinden güzel türküleri ile katılanları coşturdu. Oyunlar esnasında uzun halaylar çekilirken, 30 dakika boyunca gökyüzünde havai fişek gösterisi yapıldı. Davetlilerin takı takmak için birbirleriyle yarıştığı düğünde uzun kuyruklar oluşurdu. Düğünde 600 kilogram et, 500 kilogram pirinç pilavı, 500 kilogram yoğurt, 900 kilogram üzüm ve 3 bin ekmek tüketildiği belirtilirken, beş ayrı yere döner ocaklarının kurulduğu bildirildi.

(SER-AKK-Y)

03.09.2007 18:43 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title