Haberler

"Var Gücümüzle Çalışıyoruz"

Erzurum'un Aziziye İlçe Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Hizmeti Etkin Bir Şekilde, Ayrım Yapmaksızın İlçenin Her Köşesinde Yaşayan Vatandaşın Ayağına Götürmek İçin Çalışmaları Sürdürdüklerini Bildirdi

Erzurum'un Aziziye ilçe Belediye Başkanı Fatih cengiz, hizmeti etkin bir şekilde, ayrım yapmaksızın ilçenin her köşesinde yaşayan vatandaşın ayağına götürmek için çalışmaları sürdürdüklerini bildirdi. Cengiz, yaptığı yazılı açıklamada, Ahmet Yesevi Mahallesi Şehit Fikret Söğütler Sokak ile Bilali Habeş Mahallesi Arıkent bölgesinden yağmursuyu drenaj kanallarıyla kilit taşı çalışmalarını birlikte yürüttüklerini belirtti.

İlçenin hemen her mahallesinde belediye ekipleri çalışma yaptığını ifade eden Cengiz, hizmeti etkin bir şekilde, ayrım yapmaksızın ilçenin her köşesinde yaşayan vatandaşın ayağına götürmek için çalıştıklarını kaydetti.

Yaz sezonuna 50 bin metrekare kilit taşı ihalesi gerçekleştirerek, girdiklerini anımsatan Cengiz, şöyle devam etti:

'Özellikle Dadaşkent'te yollar çok geniş. Öncelik sırasına göre, hazırladığımız program çerçevesinde Abdulhamit Han, Sultan Alpaslan, Bilali Habeş, Ahmet Yesevi mahallelerimizde kilit taşı ve asfalt yama çalışması yaptık. Şuanda ekipler, hem Ahmet Yesevi'de, hem de Ilıca'da TOKİ konutlarının bulunduğu Yavuz Selim Mahallesi'nde çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah sezon sonuna kadar bir çok mahallemizde yol ve kaldırımla ilgili önemli sorunlar giderilmiş olacak.'

Dadaşkent'in kurulduğu günden beri, yağan her yağmurda su baskınlarının meydana geldiği dile getiren Cengiz, bu bölgeye yaptıkları kilit taşı çalışmalarıyla birlikte yağmursuyu drenaj kanallarını da yaptıklarını, böylece vatandaşın rahat bir nefes alacağını söyledi.

(AYZ-NÖZ) - ERZURUM

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

title