Haberler

Vali Civelek tatilcileri uyardı

Vali Civelek tatilcileri uyardı 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesi sonrası dönüş yapan tatilcilere Muğla Valisi Esengül Civelek ve Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya polis uygulama noktalarında hayırlı yolculuklar dilediMUĞLA - Muğla'da 9 günlük Ramazan Bayramı tatilin geçiren...

Vali Civelek tatilcileri uyardı

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesi sonrası dönüş yapan tatilcilere Muğla Valisi Esengül Civelek ve Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya polis uygulama noktalarında hayırlı yolculuklar diledi

MUĞLA - Muğla'da 9 günlük Ramazan Bayramı tatilin geçiren vatandaşların dönüş yolculuğu son gün de devam etti. Muğla'da polis ve jandarma trafik ekipleri, geçiş noktalarında tatilcilerin güvenli ve dikkatli yolculuk yapmaları için uyarıda bulundu.

Fethiye, Marmaris gibi tatil bölgelerinden dönüş yapan tatilcileri Menteşe polis uygulama noktasında hem mola vermeleri, hem de uyarıda bulunmak için Vali Esengül Civelek ve Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya denetim yaptı.

Vali Civelek, burada sohbet ettiği sürücülerden yakın takip, aşırı hız ve hatalı sollama yapmamalarını istedi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulmasının hayat kurtardığını belirterek uyarılarda bulundu. Vali Civelek, bayram süresince trafik kazalarını en aza indirebilmek için il genelinde trafik düzeni ve güvenliğine yönelik tedbirleri en üst seviyeye çıkarttıklarını söyledi. Ramazan Bayramında Muğla ve ilçelerinde ziyaret yoğunluğu yaşandığına işaret eden Civelek, turizmcilerin de yaşanan yoğunluktan mutlu olduklarını kaydetti.

Uygulama noktalarında trafik ekipleri tarafından durdurulan araçlarda bulunan çocuklara Vali Civelek ve Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya tarafından İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan 'Bu bayram ben de trafik polisiyim' projesi kapsamında kırmızı düdük, tişört, şapka, broşür çocukların sürücüler için dolduracağı karne dağıttı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Esengül Civelek Çetinkaya Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title