Haberler

Üçevler Kütüphanesi Açıldı

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde Üçevler Kütüphanesi hizmete açıldı.

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde Üçevler Kütüphanesi hizmete açıldı.

Üçevler Kütüphanesi'nin açılış töreninde konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kitabın insanoğlunun tarih boyunca edindiği bütün bilgi birikimini geleceğe taşıyan en değerli araç olduğunu söyledi. Bozbey, "Kütüphanelerimiz ise binlerce yıllık insanlık tarihine ve yaşamın her alanında bizlere ışık tutan gerçek birer bilgi hazinesidir. Biz çocuk ve gençlere okuma alışkanlığı kazandıracak çalışmalar yürütüyor ve bunun sonuçlarını alıyoruz" dedi.

Üçevler Kütüphanesi'nin koleksiyonunda, başvuru kaynakları, felsefe, psikoloji, toplum bilimleri, din bilimleri, uygulamalı bilimler, kişisel gelişim, halk edebiyatı, kişisel yaşam ve mesleki gelişim, çocuk edebiyatı, tarihin çeşitli konuları, el sanatları, tarım ve hayvancılık, sağlık, spor, uygulamalı bilimler, eğitici teknik yayınlar, tarih-coğrafya rehber yayınları yer alıyor.

Nilüfer -Akkılıç Kütüphanesi ve Nilüfer Çocuk Kütüphanesi ile çevrimiçi bağlantıda olacak olan bu yeni kütüphane kullanıcı okurlarına zengin kitap çeşidine erişme imkanı sunacak. Nilüfer Üçevler Kütüphanesi, iki katlı bir binada toplam 700 metrekare civarında bir kullanım alanına sahip. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title