Haberler

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. Yıl Dönümü

Güncelleme:

Çorum TSO Başkanı Başaranhıncal, İl Emniyet Müdürü Doğan'ı ziyaret ederek Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. yılını kutladı.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Çetin Başaranhıncal, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yılı dolayısıyla  İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan'ı ziyaret etti.

Başaranhıncal, beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan İl Emniyet Müdürü İbrahim Doğan, teşkilat olarak gerek iş dünyası, gerekse vatandaşlarla güzel bir işbirliği oluşturduklarını belirtti.

Çorum'da iş adamlarının kendi memleketleri için gösterdi gayrete şahitlik ettiğini ifade eden Doğan, "En büyük kazancımızın da böyle insanlarla çalışmak olduğunu düşünüyorum. Vatandaş polis işbirliği devam ettiği sürece bu başarının devam edeceğine inanıyorum" dedi.

TSO Başkanı Başaranhıncal da emniyet teşkilatı mensuplarının gece gündüz demeden fedakarca çalıştıklarını belirterek, "Emniyet Müdürümüz başta olmak üzere bütün emniyet mensuplarımız görevlerini layıkıyla yapmakta, gerekli hassasiyeti göstermektedir. İlimizin huzur ve asayişine sağladıkları katkılardan dolayı İl Emniyet Müdürümüzün şahsında bütün emniyet mensuplarına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Doğan, ziyaretten dolayı Başaranhıncal ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. - Çorum

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Doğan Çorum Yerel Haberler

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title