Haberler

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan heyecanlandıran TOGG açıklaması: 2023'ün ilk üç ayında trafiğe çıkmış olur

Güncelleme:

Gemlik'teki tesislerinde yerli üretim için çalışmalarını son sürat devam ettiren TOGG hakkında TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan heyecanlandıran bir açıklama geldi. Hisarcıklıoğlu, "29 Ekim'de Sayın Cumhurbaşkanımızın elleri ile fabrikanın açılışını gerçekleştireceğiz. 2023'ün ilk üç ayında inşallah banttan inerek trafiğe çıkmış olur" dedi.

Tükiye'nin yerli otomobili TOGG'un asfalta çıkması için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bu doğrultuda Gemlik tesislerinde çalışmalar planlara göre devam ederken, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yerli otomobil ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak TOGG'un ne zaman yollarda olacağını açıkladı.

"2023'ÜN İLK 3 AYINDA TRAFİĞİ ÇIKMIŞ OLUR"

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Tosya Sanayi ve Ticaret Odasının yeni hizmet binasının açılış törenine katılan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 2023 yılının ilk üç ayında otomobilin banttan inerek trafiğe çıkacağını söyledi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: '2023'ün ilk üç ayında inşallah banttan inerek trafiğe çıkmış olur'

29 EKİM'DE FABRİKANIN AÇILIŞI YAPILACAK

Açıklamalarında Hisarcıklıoğlu, "Allah nasip ederse 29 Ekim'de Sayın Cumhurbaşkanımızın elleri ile fabrikanın açılışını gerçekleştireceğiz. 2023'ün ilk üç ayında inşallah banttan inerek trafiğe çıkmış olur" dedi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: '2023'ün ilk üç ayında inşallah banttan inerek trafiğe çıkmış olur'

2023 YILI İÇERİSİNDE SATIŞA ÇIKMASI PLANLANIYOR

Seri üretim başlangıcının ardından otomobilin yasal mevzuata uygunluğunun tespiti için homologasyon testlerine başlanacak. Testlerin artından TOGG'un 2023'ün ilk çeyreğinde satışa çıkması planlanıyor.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: '2023'ün ilk üç ayında inşallah banttan inerek trafiğe çıkmış olur'

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kastamonu 29 Ekim Türkiye Haberler

500

Yorumlar (20)

bekir yapici:

BENDE COKTANDIR TOGG REKLAMI YAPILMIYOR YOKSA VAZMI GECTILER DIYORDUM HANI 2022 DE TRAFIGE CIKACAKTI SIMDI 2023 MI OLDU?

68
32
yanıtYanıtla
mehmet can:

bizim bütçeye görede araba yapsanız hani 100 bin gibi bir rakama. yabancılar kendi 100 bin birim parasıns a - b clas araba satıyor. 30bin birim paralarına c-d segmentte alıcı buluyorlar. bizim neyimiz eksik

70
10
yanıtYanıtla
Orhan Demir:

neden 2023 ilk 3 ayi? 3 sonrasina secim var da ondan.. oy icin olabilir mi? olur, olur kesin olur... ama nafile girisim olacak

36
18
yanıtYanıtla
Doğuş:

Yine bir şeylere zam gelecek.

43
7
yanıtYanıtla
Alper KILIÇ:

yıllardır beklediğimiz yerli otomobil ürettiğimiz bu günlere dahi sevinemiyoruz. dünya kadar borcu olan insanlarız kredi kartına, maaşımızın yarısını kiraya vermekten bıkan bir milletiz.

37
9
yanıtYanıtla
Abura Demirel:

hayatımda gördüğüm en basit dandik araç zaten 40.000 euro fiyata satılacak ! bu parayla 2 tane ev alınır hatta dubleks ev alınır ! honda ve Lexus togg pog hepsine 5 basar !

17
21
yanıtYanıtla
Alioz:

Şükür yerli aracımızı yaptık. Maaliyetine halkımız satın alabilecek. Yurtdışı otolar gibi vergi KDV ÖTV alınmayacak. Tahminim 100 bine alırız birer tane. Koskoca ülkemiz otomobil yapmış ithal otolar gibi 400 bine vsatmaz bize sanırım.... Satmaz dimi ... ?

24
14
yanıtYanıtla
sadece kadir:

YOOOKK CANIM YAA 400 YÜZ BİN TL YE VERİRLER Mİ AYIP ETTİN BAK ŞİMDİ.. NASIL OTOYOL KÖPRÜ YAPILDIĞINDA BU MİLLETE GEÇİŞLER DÖVİZ CİNSİNDEN EURO DOLAR OLUYOR BU ARAÇTA 45-50 BİN EURO CUK OLUR.

yanıt8
yanıt2
ayh:

ver mehteri !

28
8
yanıtYanıtla
Mahmut şahan:

şu yapılmış olan fabrikayı bir görsek televizyonda,veya fabrikada togg arabasının yapılışını gösterseniz belki inanırız.

24
10
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title