Haberler

Tire'de Yıkım Gerginliği

Güncelleme:

Tire'de bahçesindeki tek katlı yapının yıkılmasını engellemek için üzerine benzin döken bir vatandaş, jandarma ve zabıta ekiplerinin çabasıyla ikna edildi.

İZMİR AA - Tire'de bahçesindeki tek katlı yapının belediye ekipleri tarafından yıkılmasını engellemek için üzerine benzin döken bir vatandaş, jandarma ve zabıta ekiplerinin çabasıyla ikna edildi.

Tire Belediyesine bağlı zabıta ve yıkım ekipleri, kaçak yapıların yıkımı için Karacaali Mahallesi, Kızçeşmesi mevkisinde geldi. Bölgedeki arazisi üzerinde depo işlevi gören tek katlı barınağı bulunan emekli öğretmen İlhami A, yıkım araçlarının araziye yaklaşması üzerine bahçe kapılarını kilitledi. Eline benzin dolu pet şişe ve çakmak alarak barınağın üzerine çıkan İlhami A, benzinin bir kısmını üzerine dökerek kendisini yakmakla tehdit etti.

Kendisinin suç işlemediğini, kanunsuz bir eylemde bulunmadığını savunan İlhami A, belediyenin ilçedeki ruhsatsız birçok yapıyı görmezden geldiğini, güçsüz insanlara ait yapıları hedef aldığını ileri sürdü.

Gerginliğin büyümesi üzerine bölgeye jandarma, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Jandarma ve zabıta ekiplerinin ikna etmeye çalıştığı İlhami A, Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'in yıkımın yapılmayacağı yönünde söz verdiğinin belirtilmesi üzerine eylemine son verdi. İlhami A'ya sağlık ekipleri müdahale etti. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

İzmir Tire Yerel Haberler

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title