Haberler

Temad Kuşadası Şubesi Genel Kurulu Yapıldı

Eylül Ayında Kurulan Emekli Astsubaylar Derneği(temad)'nin Kuşadası Şubesi'nin İlk Olağan Genel Kurulu Yapıldı.

Eylül ayında kurulan Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD)'nin Kuşadası Şubesi'nin ilk olağan genel kurulu yapıldı.

Kuşadası'nda yaşayan yaklaşık 400 emekli astsubayı aynı çatı altında buluşturan derneğin genel kuruluna TEMAD Genel Başkanı Mustafa Erol ve genel başkan Yardımcıları Tekin Karakaş ve Galip Kaplan ile çok sayıda emekli astsubay katıldı.

Büyük ilgi gören genel kurul TEMAD Genel Başkanı Mustafa Erol'un konuşmasıyla başladı. Erol, TEMAD'ın çalışmaları hakkında üyeleri bilgilendirdikten sonra, bütçe ve gelir gider raporları oylandı.

Oylamaların ardından seçimlere gidildi. Tek liste halinde gerçekleştirilen seçimlerde, kurucu şube başkanı Ali Rıza Özsargın güven tazelerken yeni yönetim kurulu da Bünyamin Duman, Oğuz Başabak, Reşat Görgü, Muharrem Aydın ve Yalçın Gelirken seçildi. Denetleme kurulu üyelikleri ise Aklan Bozdoğanlı, Emin Polat ve İhsan Çırçırcı'dan oluştu.

Güven tazeleyerek yeniden Emekli Astsubaylar Derneği Kuşadası Şube Başkanlığı'na seçilen Ali Rıza Özsargın, genel kurulun ardından yaptığı açıklamada, başarılı bir kongreyi geride bıraktıklarını belirterek, önümüzdeki süreçte başarılı çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

(ZH-İK-YK)

13.02.2007 19:05 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title