Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

TAGİD'den Ergene Kaymakamı Kızıltoprak'a ziyaret.

Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği (TAGİD) İş Kadınları Komisyonu Başkanı Selda Er, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak'ı ziyaret etti.

Ergene Kaymakamlığı'na gelen Er ve komisyon üyesi iş kadınları, Kaymakam Kızıltoprak ile bir süre görüştü.

Kızıltoprak, burada yaptığı konuşmada, İş kadınlarını ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Ergene, yeni kurulan bir ilçe ve bu ilçe için yenilik niteliğindeki her düşünce ve fikre kaymakamlık olarak açığız. Bu topraklar hepimizin. Yeni bir şeyler yapmak için birlikte hareket etmeliyiz" dedi.

Çorlu'da yol yapım çalışmaları

Çorlu Belediyesi yol yapım çalışmaları kapsamında ilçedeki bazı cadde ve sokaklara kilit taşı döşeniyor.

Çorlu Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, belediyeye bağlı ekipler tarafından Omurtak Caddesi ve Arslan Sokak arasındaki ara yollara kilit taşı döşediği bildirildi.

Açıklamada, yapılan çalışmalar kapsamında, ekiplerin özellikle trafiğin yoğun olmadığı saatlerde çalıştıkları ve gece de çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

Öte yandan, kilit taşı uygulamalarının ilçe genelinde ihtiyaç duyulan sokak ve caddelerde de devam edeceği belirtildi. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Fatih Kızıltoprak Trakya Bölgesi Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title