Haberler

TBMM Başkanı Yılmaz Açıklaması

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmet Yılmaz, "Bir olursak, beraber olursak birliğimizi güçlendirirsek Türkiye daha büyük olur.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmet Yılmaz, "Bir olursak, beraber olursak birliğimizi güçlendirirsek Türkiye daha büyük olur. Türkiye büyük olursa, güçlü olursa işte biz bu vatanı almış olduğumuz şehitlerimize vefa borcumuzu ödemiş oluruz" dedi.

Yılmaz, memleketi Sivas'ın Gürün ilçesinde Ulu Cami avlusundaki bayramlaşma programında, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

Ramazan ayı boyunca yapılan hayırların kabul olmasını dileyen Yılmaz, bazı ibadetlerin tek başına yapılabileceğini, ancak bayramın tek başına olmayacağını dile getirdi. Yılmaz, bayram için eş, dost, kardeş ve hemşehri lazım olduğunu aktararak, kendisini büyük teveccühle karşılayan hemşehrilerine teşekkür etti.

Bayramların birliği, beraberliği artırma, kardeşliği güçlendirme, geçmişteki kırgınlıkların ve husumetlerin unutulma günleri olduğuna dikkati çeken Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bir olursak, beraber olursak Türkiye daha güçlü olur. Bir olursak, beraber olursak birliğimizi güçlendirirsek Türkiye daha büyük olur. Türkiye büyük olursa, güçlü olursa işte biz bu vatanı almış olduğumuz şehitlerimize vefa borcumuzu ödemiş oluruz. Bir olursak, beraber olursak, güçlü olursak evlatlarımıza daha güçlü bir Türkiye bırakırız, bunun şartı bir ve beraber olmamızdır. Geçmişteki kırgınlıkları unutmamız lazım, bir olacağız, beraber olacağız. Bir olursak, beraber olursak, almış olduğumuz Türkiye'den daha iyi bir Türkiye'yi evlatlarımıza bırakmış olacağız. Bizim bu coğrafya zor, bu coğrafya bizim kaderimizdir, başka yere taşınabilmek de mümkün değildir. Herkesin gideceği bir yeri var ancak Türkiye'nin gidecek başka bir yeri yok. Dolayısıyla bu coğrafyaya sahip çıkmamız lazım."

"Bu topraklar üzerine plan kuranların planlarını boşa çıkartalım"

Yılmaz, milletin daha çok bir ve beraber olması gerektiğini vurgulayarak şöyle devam etti:

"1071 Malazgirt'ten bu yana da bu coğrafyayı korumak için yedi düvelle mücadele ediyoruz, hala da bitmedi ve bundan sonra daha çok bir ve beraber olmamız lazım ki bu topraklar üzerine plan kuranların planlarını boşa çıkartalım. Cenabı Allah'a hamdolsun bin yıldır bu topraklarda yaşıyorsak bu ana kadar yapılan planları boşa çıktı demektir. Nasıl sağladık, birlik beraberlikle, inşallah bundan sonra bir ve beraber olursak bundan sonra da yedi düvelin bu topraklar ve bu millet için yapmış oldukları planları boşa çıkartırız."

Konuşmasının ardından Yılmaz, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında 500 tam puan alan Gül Hilal Güllekce'ye hediye verdi.

Programa Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir, Belediye Başkanı Nami Çiftçi ile vatandaşlar da katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Sivas Gürün Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi?
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

title