Haberler

"Tarımda Ortak Akıl: Kırşehir" Projesi Basına Tanıtıldı

Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesinin ve Kırşehir Kent Konseyi'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği "Tarımda Ortak Akıl."

Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesinin ve Kırşehir Kent Konseyi'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği "Tarımda Ortak Akıl: Kırşehir" isimli proje basına tanıtıldı.

Toplantıya, Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül, Ziraat Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet Şahin ve Konsey Sekreteri Fatih Mahmutoğlu katıldı.

Toplantıda söz alan AEÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Şahin, basına proje hakkında açıklamalarda bulundu. Proje kapsamında bir tarım çalışma gurubu oluşturduklarını ifade eden Şahin, Ziraat Fakültesi öncülüğünde tüm paydaşlarıyla birlikte hareket ederek Kırşehir'de faaliyet gösteren tarımla ilgili kamu kuruluşları ile özel işletmeleri bir araya getirmek istediklerini söyledi.

Dekan Şahin, çalışma grubunun ilk faaliyetinin, Kırşehir'deki tarım envanterini ortaya çıkarmak suretiyle tarımsal sorunları ve bunların çözüm yollarını ortaya koymak olduğunu ifade etti.

Projenin detaylarını basın mensuplarına aktaran Şahin, Ahi Evran Üniversitesi'nin, Kırşehir tarımına katkıda bulunacak her türlü bilimsel çalışmanın öncüsü ve destekçisi olmaya hazır olduğunu hatırlattı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Şahin Kırşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title