Haberler

Suşehri'nde 10.10.2010'da Evlenen Çiftin Nikahını, Belediye Başkanı Sel Kıydı

Suşehri Devlet Hastanesinde sağlık memuru olarak görev yapan Saniye Bal ve Fırat Çiftçi çiftinin düğünü, Arslan Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde '10.10.2010' tarihinde evlenen çiftin nikahını, Belediye Başkanı Sedat Sel kıydı.

Suşehri Devlet Hastanesinde sağlık memuru olarak görev yapan Saniye Bal ve Fırat Çiftçi çiftinin düğünü, Arslan Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Evlilik tarihlerini unutulmaz kılmak isteyen ve nikah tarihini '10.10.2010' tarihine denk getiren Saniye Bal ve Fırat Çiftçi'nin resmi nikahı, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel tarafından kıyıldı.

Belediye Başkanı Sedat Sel, 10.10.2010 tarihinin evlenen çiftler için önemli ve unutulmaz bir gün olduğunu belirterek, 'Bugün Sivas'ta 2 nikah şahitliği yaptım. İlçemde ise bu tarihte bir nikah kıyıyorum. Evlenen çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyorum' dedi.

Geline altın hediye eden Sel, evlilik cüzdanını da geline verdi. Başkan Sel, evlilik cüzdanlarını gelinlerin daha iyi sakladığını söyledi.

(FK-AHM-ÜNS) - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title